Kokeile kuukausi maksutta

Perheyhtiö hakee kasvua Etelä-Suomesta ja Ruotsista – ”Hintataso on laskenut, ja uusia toimijoita tulee markkinoille”

Teollisuus- ja toimitilarakentamiseen keskittynyt yritys on toistaiseksi törmännyt protektionismiin Ruotsissa.

LTR-Rakennus on toteuttanut Etelä-Suomessa muun muassa Aada-päiväkodin Helsingin kaupungille. Kuva: P. Ollas

Vuonna 1983 Kemissä nimellä Lapin Teollisuusrakennus perustettu nykyinen LTR-Rakennus tähtää lähivuosina kasvuun etenkin Etelä-Suomessa, missä se on toiminutkin jo 1990-luvun puolivälistä. Hallituksen puheenjohtaja Esa Reunasen mukaan tavoitteena on 50–70 miljoonan euron liikevaihto muutaman vuoden päästä.

Jo viime syyskuussa päättyneellä tilikaudella yhtiön liikevaihto paisui 56 prosenttia 50,8 miljoonaan euroon. Kasvua siivitti etenkin Metsä Fibren Kemin-biotuotetehdashanke, jossa LTR:llä on ollut useita urakoita. Reunanen kuitenkin muistuttaa alan syklisyydestä. Edeltävillä neljällä tilikaudella yhtiön liikevaihto pyöri selvästi alemmalla tasolla 30,6–35,8 miljoonassa, ja ensi syyskuussa päättyvällä tilikaudella liikevaihto taas painuu hieman viime vuodesta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Perheyhtiö hakee kasvua Etelä-Suomesta ja Ruotsista – ”Hintataso on laskenut, ja uusia toimijoita tulee markkinoille””

Viimeisimmät näkökulmat