Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa opiskelijoille kerrostalon Jyväskylään

Sopimus on arvoltaan 11 miljoonaa euroa.

Nyt alkava hanke käynnistää uuden asuinalueen muodostumisen Jyväskylään. Havainnekuva: YIT

YIT on sopinut Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö Koasin kanssa asuinkerrostalon rakentamisesta opiskelijoiden käyttöön Jyväskylän Tourulan Pajalan alueelle. Sopimuksen arvo on runsaat 11 miljoonaa euroa ja sopimus kirjataan vuoden kolmannen neljänneksen tilauskantaan.

Seitsenkerroksiseen asuinkerrostaloon tulee 121 asuntoa, saunaosasto, sekä lounge. Urakan laajuus on noin 4 500 kerrosneliömetriä. Rakentaminen aloitetaan syyskuussa 2023 ja töiden on määrä olla valmiina vuoden 2024 lopussa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa opiskelijoille kerrostalon Jyväskylään”

Viimeisimmät näkökulmat