Kokeile kuukausi maksutta

Bravida kävi jälleen yrityskaupoilla

Bravida teki kaupat oululaisyhtiöstä.

Bravida hankki yrityskaupalla lisää sähkö- ja automaatiourakointia Pohjois-Suomesta. Kuva: Bravida

Bravida tekee yhtiön kuudennentoista yritys- tai liiketoimintakaupan Suomessa ja ostaa sähkö- ja automaatiourakointia tarjoavan OAT oy:n. Yhtiö laajentaa yrityskaupan myötä sähkö- ja urakointitoimintaansa Pohjois-Suomessa.

Vuonna 1992 perustetulla OAT:llä on noin 60 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 8,8 miljoonaa euroa. Yrityksen ydinosaamiseen kuuluvat teollisuuden ja kiinteistöjen sähköistysten, automaation ja instrumentoinnin urakointi- ja huoltopalvelut.

”Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yrityskauppa edistää Bravidan alueellista laajenemista Suomessa”, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo kauppatiedotteessa.

”Näemme, että kauppa Bravidan kanssa vahvistaa kasvupolkuamme ja antaa uusia eväitä kehittää toimintaamme Pohjois-Suomessa niin urakointi- kuin huoltoliiketoiminnassakin”, OAT:n toimitusjohtaja Jaakko Tähtinen kertoo.

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta lokakuussa 2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravida kävi jälleen yrityskaupoilla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat