Kokeile kuukausi maksutta

Suvic laajentaa toimintaansa Ruotsiin – esisopimus 50 miljoonan tuulivoimahankkeesta

Tuulipuistojen toteuttamiseen erikoistunut Suvic laajentaa toimintaansa Ruotsin markkinoille.

Kuvituskuva. Kuva: Jukka Ritola / Aamulehti

Suvic on allekirjoittanut kahta ruotsalaista tuulipuistoa koskevan esisopimuksen (nk. early works agreement). Yhtiö jatkaa myös neuvotteluja näiden puistojen suunnittele ja toteuta -urakasta, joka olisi yhtiön ensimmäinen merkittävä tilaus Ruotsissa.

Hankkeen tilaajana toimii uusiutuvaan energiaan ja energian varastointihankkeisiin sijoittava Renewable Power Capital (RPC). Esisopimus kattaa suunnittelua, maastotutkimusta ja valmistelevia tielinjoja Storhöjdenin ja Vitbergetin tuulipuistoille, jotka ovat osa Hight Coast -hanketta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suvic laajentaa toimintaansa Ruotsiin – esisopimus 50 miljoonan tuulivoimahankkeesta”

Viimeisimmät näkökulmat