Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan Kivistöön rakennetaan kauppakeskus ja 9-kerroksinen asuintorni

Työt alkavat lähes välittömästi, ja kummatkin hankkeet valmistuvat vuonna 2026.

Kivistön kauppakeskus. Kuva: Arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso
Kuuntele juttu

Kesko ja SSA Rakennus ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Vantaan Kivistössä sijaitsevan liikekeskuksen rakentamisesta. Liikekeskuksen lisäksi SSA rakentaa kohteeseen 9-kerroksisen asuinkerrostalon.

Liikekeskukseen tulee 7000 neliömetrin kokoinen Citymarket sekä 6000 neliömetriä muita liiketiloja kolmeen kerrokseen. Lisäksi kohteeseen tulee yli 300 pysäköintipaikkaa autoille sekä 500 polkupyörille. Hankkeen kokonaislaajuus on 40 000 bruttoneliömetriä.

Asuntotorniin tulee monimuotoista asumista, kuten huoneistohotelli, ikäihmisten tehostettua palveluasumista, asumisoikeusasuntoja sekä vapaan rahan asuntotuotantoa. Myytävät asunnot tulevat kolmeen ylimpään kerrokseen.

Kohteesta on allekirjoitettu maanvuokraussopimus, ja työt alkavat lähes välittömästi. Sekä liikekeskuksen että asuintornin on määrä valmistua kevättalvella 2026.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan Kivistöön rakennetaan kauppakeskus ja 9-kerroksinen asuintorni”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat