Kokeile kuukausi maksutta

Vuoden 2023 paras purkuhanke on valittu

Uusi tekniikka kolminkertaisti päivittäisen purkumäärän ja puolitti säilytettävien seinärakenteiden sisäpuoliset vauriot.

Hepokullan hankkeessa käytettiin purkurobottia, jonka toimintaa kehitettiin jatkuvasti hiljaisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Vuoden purkuhanke 2023 -palkinnon sai Turun Aluepurkauksen Hepokullan hanke. Se on Suomen suurin korjaushanke, jossa käytettiin yrityksen itse kehittämää ja patentoimaa hydraulitarrainta, joka on erittäin hiljainen verrattuna perinteiseen piikkauspurkuun.

Tuomaristo arvioi hankkeen vaikuttavuuden ja skaalautuvuuden erittäin merkittäviksi. Perinteisiin menetelmiin verrattuna uusi tekniikka kolminkertaisti päivittäisen purkumäärän ja puolitti säilytettävien seinärakenteiden sisäpuoliset vauriot. Tekniikka soveltuu myös sisätilojen saneerauspurkuun.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden 2023 paras purkuhanke on valittu”

Viimeisimmät näkökulmat