Kokeile kuukausi maksutta

Vuoden lvi-urakoitsija julkistettiin LVI-päivillä Tampereella

Vuoden 2023 LVI-urakoitsija on Rauno Saari Oy. Toiminnan kasvu ja kannattavuus toivat voiton, tuloksellinen toiminta on näkynyt myös Rakennuslehden Suurimmat -kyselyssä.

Kuvassa Vuoden LVI-urakoitsijan avainhenkilöitä vasemmalta Petri Haapio, Mika Niskanen ja Mikko Saari.

Vuoden 2023 LVI-urakoitsijaksi on valittu Forssassa vuonna 1994 perustettu perheyritys Rauno Saari Oy. Yritys palkittiin LVI-Päivillä Tampereella 26.10.2023.

Rauno Saari Oy tunnetaan ammattimaisena ja palvelevana LVI-urakoitsijana, joka on erikoistunut liike- ja toimitilakohteiden sekä julkisten tilojen urakointiin. Yritys on kasvanut pienestä perhefirmasta yli 6 miljoonan euron liikevaihdon yritykseksi. Sukupolven vaihdos yrityksessä toteutettiin vuonna 2010.

Valinnan suorittanut raati, johon kuuluivat teollisuuden, tukkukaupan, ja suunnittelun edustajat maajohtaja Marko Sundholm Orakselta, toimitusjohtaja Jari Mikkonen Dahl Suomesta ja kehityspäällikkö Matti Kiiskinen SKOL:sta arvosti erityisesti yrityksen panostusta toimintansa kannattavuuteen ja kasvuun.

”Olemassaolomme perusta on kannattava liiketoiminta: asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme voivat luottaa toimintaamme pitkällä tähtäimellä. Se vahvistaa kilpailukykyämme yhteistyökumppanina ja työnantajana”, Rauno Saari Oy:n toimitusjohtaja Mikko Saari kertoo.

”Meille työn laatu on kunnia-asia. Pidämmekin erityistä huolta henkilökuntamme osaamisesta: meillä on pätevää ja motivoitunutta väkeä työmailla, ja se näkyy asiakkaalle.”

Rauno Saari Oy:n tavoitteena on kasvaa jatkossakin kannattavasti ja vastuullisesti. Kasvunopeuden pitää Mikko Saaren mukaan olla sellainen, että maa kantaa jalkojen alla.

”Kasvusta aiheutuvat kustannukset pitää pystyä hoitamaan ja varmistamaan henkilökunnan osaaminen ja hyvinvointi”, Saari painottaa.

Yrityksen toimipiste on nykyisin Vantaalla ja toiminnan painopiste pääkaupunkiseudulla. Rauno Saari työllistää noin 30 ammattilaista.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden lvi-urakoitsija julkistettiin LVI-päivillä Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat