Kokeile kuukausi maksutta

Keskolla on meneillään miljardiluokan rakennusinvestointiohjelma

Kesko uudistaa päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkostoaan laajalla investointiohjelmalla. Lisäksi se panostaa muun muassa rakentamisen ja talotekniikan logistiikkaan. Vuosikymmenen vaihteeseen jatkuvassa ohjelmassa investoidaan yli miljardilla eurolla.

Kesko uudistaa kauppapaikkaverkostoaan ja rakentaa uusia kiivaaseen tahtiin. Pelkästään jo ensi vuonna uudistetaan lähes 50 K-ruokakauppaa ja avataan yli 10 uutta kauppaa. Investoinnit K-ruokakauppojen uudistuksiin ja uusperustantaan ovat tänä ja ensi vuonna 200–250 miljoonaa euroa, ja samalla tasolla tulevina vuosinakin.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Keskolla on meneillään miljardiluokan rakennusinvestointiohjelma”

Viimeisimmät näkökulmat