Kokeile kuukausi maksutta

Kylmää kyytiä kiinteistökaupoissa – tästä vuodesta on tulossa yksi hiljaisimmista yli kymmeneen vuoteen

Vuosi 2023 jäänee historiaan yhtenä 2000-luvun hiljaisimmista.

Epävarma taloustilanne on kärjistänyt keskustelua toimistotilan tarpeesta lisääntyneen etätyön myötä, mikä heikentää toimistokiinteistöjen perinteisesti vahvaa asemaa kiinteistösijoitusmarkkinoilla. Kuva: Liisa Takala.

Tänä vuonna on tehty niin vähän kiinteistökauppoja, että verrokkia pitää hakea varsin kaukaa finanssikriisin jälkeisistä vuosista 2009-2013, jolloin vain muutama vuosineljännes jäi alle 400 miljoonan euron kauppavolyymin. Tämän vuoden heinä-syyskuussa alitettiin sekin raja, sillä kiinteistökauppaa tehtiin vain noin 370 miljoonalla eurolla. Tiedot perustuvat kiinteistötietoa analysoivan KTI:n transaktioseurantaan.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kylmää kyytiä kiinteistökaupoissa – tästä vuodesta on tulossa yksi hiljaisimmista yli kymmeneen vuoteen”

Viimeisimmät näkökulmat