Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslehden jakelussa häiriöitä tällä viikolla lakkojen vuoksi

Osa tämän viikon lehdistä pystytään jakelemaan vasta ensi viikon alussa.

Rakennuslehden jakelussa on häiriöitä tällä viikolla lakkojen vuoksi. Perjantaina 2.2. ilmestyvä paperilehti jaetaan monin paikoin vasta seuraavan viikon alussa. Näköislehti löytyy verkkosivuilta perjantaiaamuna.

Helmikuun ensimmäisten päivien laajat poliittiset lakot aiheuttavat häiriöitä Rakennuslehden paperilehden jakeluun tällä viikolla.

Lakossa ovat muun muassa Posti- ja logistiikka-alan unioni ja Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT, minkä vuoksi suurimmalle osalle Rakennuslehden tilaajista perjantaina 2.2. ilmestyvä lehti jaetaan vasta seuraavalla viikolla.

Tämän viikon näköislehti on normaalisti luettavissa verkossa perjantaiaamusta alkaen täältä: Näköislehteen. Samoin uutisvirta päivittyy normaalisti.

Kaikkiin tilauksiin kuuluu digilukuoikeus, ja näköislehteä pääsee lukemaan rekisteröitymisten ja kirjautumisen jälkeen, jos sitä ei ole aiemmin tehnyt. Rekisteröitymään pääsee täältä: Rekisteröidy. Lehden voi puolestaan tilata täältä: Tilaa Rakennuslehti.

Pahoittelemme tilaajille aiheutuvaa jakeluhaittaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslehden jakelussa häiriöitä tällä viikolla lakkojen vuoksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat