Kokeile kuukausi maksutta

NCC vuokraa ison toimistotontin Espoon Kiviruukista – rakennusoikeutta 14 500 neliötä

NCC:n on rakennettava tontille heti ensivaiheessa noin 4 500 kerrosneliömetrin suuruinen toimistorakennus.

Cleantech Garden sijoittuu Kivenlahden metroaseman ja Länsiväylän läheisyyteen. Alueella jo oleva VTT Bioruukki on kuvassa oikealla.
Kuuntele juttu

Espoon kaupunki vuokraa toimistotontin osto-oikeudella NCC Property Developmentille. Tontin vuokraussopimus on osa Espoon Cleantech Garden -hanketta, jossa Kiviruukkiin rakennetaan bio- ja kiertotalouden innovaatiokeskittymää.

Tontti sijoittuu Kivenlahdessa Länsiväylän pohjoispuolella sijaitsevan Kiviruukin alueelle, joka rajautuu Ruukinmestarintiehen ja Ruukintiehen. NCC:n on rakennettava tontille heti ensivaiheessa noin 4 500 kerrosneliömetrin suuruinen toimistorakennus. Kaiken kaikkiaan tontilla on rakennusoikeutta  14 500 kerrosneliömetriä.

Tontin vuokra-aika on 30 vuotta ja NCC voi ostaa tontin myös itselleen.

Kiviruukista on tarkoitus kehittää tulevien vuosikymmenten aikana monipuolinen asuin-, opiskelu- ja työpaikka-alue. Vuoteen 2040 mennessä siellä uskotaan olevan 3 000 työpaikan lisäksi myös 9 000 uutta asukasta.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC vuokraa ison toimistotontin Espoon Kiviruukista – rakennusoikeutta 14 500 neliötä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat