Kokeile kuukausi maksutta

Avara siirtyy johdon omistukseen

Järjestelyssä mukana olleeseen Avaran johtoon kuuluvat liiketoiminta- ja kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsi, emoyhtiön toimitusjohtaja Mika Savolainen, sijoitus- ja talousjohtaja Harri Retkin sekä Avara Rahastot Oy:n toimitusjohtaja Arttu Ekqvist. Kuva: Avara
Kuuntele juttu

Kiinteistösijoitusyhtiö Avaran toimiva johto on ostanut instituutionaalisten omistajien osakkeet ja omistaa nyt noin 90 prosenttia Avarasta.

Toukokuussa tehdyssä järjestelyssä mukana olleeseen Avaran johtoon kuuluvat emoyhtiön toimitusjohtaja Mika Savolainen, sijoitus- ja talousjohtaja Harri Retkin, liiketoiminta- ja kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Rantsi sekä Avara rahastot oy:n toimitusjohtaja Arttu Ekqvist. Ekqvistiä lukuun ottamatta johto omisti jo aikaisemmin osan Avarasta.

”Uskomme, että uusi omistusrakenne vahvistaa Avaran asemaa kaikkien sidosryhmiemme silmissä ja tekee meistä entistäkin halutumman kumppanin sijoittajille”, Avaran toimitusjohtaja Mika Savolainen sanoo tiedotteessa.

Avaran johdettavana on valtakunnallisesti noin 1,2 miljardin euron asuinkiinteistöomaisuus. Sen suurimpia omistajia ovat olleet Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia sekä OP-ryhmään kuuluvat yhteisöt.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Avara siirtyy johdon omistukseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat