Kokeile kuukausi maksutta

Infrapalveluiden johtaja

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2024 Hae viimeistään 27.5.2024

Haemme Nokian kaupungin infrapalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa.

Kasvavassa ja uudistuvassa kaupungissa kädenjälkesi näkyy ja vastuullinen työsi vaikuttaa konkreettisesti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn edistämisen parissa.

Infrapalveluiden johtajana vastaat toimialasi johtamisesta ja kehittämisestä sekä infrapalveluiden vastuulle kuuluvien investointien toteutuksesta, kaupungin katu- ja viheralueiden sekä ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja rakennuttamisesta sekä kunnossapidosta. Huolehdit tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta.

Kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään ja osallistut työssäsi aktiivisesti myös Tampereen kaupunkiseudun kuntien yhteistyöhön.

Nokian kaupungin infrapalveluissa työskentelee 58 vakituista henkilöä ja vuosittain näiden lisäksi noin 30 kausi- ja kesätyöntekijää. Tulosalueen investointibudjetti on vuositasolla noin 10 milj. € ja käyttötalouden toimintakulut noin 8,5 milj. €.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä toimialan tuntemus sekä käytännössä osoitettu kokemus johtamisesta ja esihenkilötyöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja johtamisotetta. Arvostamme kokemusta muutosjohtamisesta ja katsomme hakijalle eduksi kokemuksen kunnallishallinnosta ja päätösten valmistelusta.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:in mukaisesti. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.

Virantäytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 27.5.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 133 4780

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat