Kokeile kuukausi maksutta

Kaupunkikuva-arkkitehti

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 5.2.2024 Hae viimeistään 29.2.2024

Haemme nyt joukkoomme kaupunkikuva-arkkitehtia Vantaan rakennusvalvontaan.
Meillä on hyvä ilmapiiri ja mukava tehdä töitä!

Tarjoamme sinulle  mielenkiintoisen tehtäväsisällön, jossa pääset vaikuttamaan Vantaan kaupunkikuvalliseen ohjaukseen ja valvontaan sekä jättämään oman sormenjälkesi Suomen neljänneksi suurimman kaupungin arkkitehtuuripolitiikkaan. Haettava tehtävä on tarjolla harvoin ja sen kautta avautuu monialainen näköalapaikka kunnalliseen kaupunkikuvan kehittämiseen.

Toivomme sinulta itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä erittäin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toimit linkkinä rakennusvalvonnan ja kaupunkisuunnittelun palvelualueiden välillä sekä aktiivisessa, koordinoivassa roolissa myös ulkoisissa sidosryhmäverkostoissa, mm. eri kaupunkien rakennusvalvontojen välisissä työryhmissä. Sinun tulee kyetä luomaan yhteistyöverkostoja rakennusalan eri toimijoihin ja hyödyntää niitä niin kaupungin organisaatiossa kuin laajemminkin yhteiskunnassa.

Toimit rakennusvalvonnan ja kaavoituksen välisessä yhteistyössä kaavamääräysten sisällöllisenä asiantuntijana. Osallistut asemakaavojen ja rakentamisohjeiden valmisteluun. Omasta neuvonta ja -ohjausroolista käsin varmistat kaupunkikuvallisen laadun ja samalla ekologisesti kestävän kehityksen toteutumista. Rakentamiseen liittyvien jatkuvasti uudistuvien säädösten seuranta, tulkinta ja soveltaminen ovat keskeinen osa arkeasi. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää digitaalisia työkaluja helpottavat työtäsi.

Tehtävän menestyksellisen hoitaminen edellyttää arkkitehdin ylempää korkeakoulututkintoa ja monipuolista rakennusalan kokemusta, vastaten vaativan rakennussuunnittelutehtävän osaamistasoa. Sinun tulee laaja-alaisesti ymmärtää uudis- ja korjausrakentamisen kaupunkikuvallisia, kaavallisia, esteettisiä, teknisiä, toiminnallisia sekä ekologisia kysymyksiä.  Tehtävään liittyvä viranomaisvastuu edellyttää hyvää päätöksentekokykyä ja oikeudenmukaisuusharkintaa. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja rautaisista ammattilaisista  koostuvan työyhteisön tuen.

Alustava rekrytointiaikataulu:
– Videohaastattelut, viikolla 10.
– Ensimmäiset haastattelut viikolle 11.
– Rekrytointiprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia, joiden alustava ajankohta ajoittuu viikoille 11/12).

Rakennusvalvonta on osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Pääkaupunkiseutu, lentokenttä, Kehä III:n ympäristö sekä Kehärata tuovat Vantaalle monipuolista rakentamista. Rakennusvalvonta kehittää toimintaansa aktiivisesti ja on digitaalisen lupakäsittelyn ja tietomallien hyödyntämisen edelläkävijä koko Suomessa. Rakennusvalvonta on volyymiltaan Suomen neljänneksi suurin.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Osittainen etätyö on mahdollista kaupungin joustavien käytäntöjen mukaisesti. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto sekä kokemusta virkaan liittyvissä tehtävissä

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
-kokemusta vaativasta ja tavanomaisesta rakennussuunnittelusta ja/tai kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä.

Luemme eduksi: 
– aiemman työkokemuksen asemakaavoituksesta ja rakennetun ympäristön turvallisuuteen ja terveellisyyteen sekä rakennussuojeluun vaikuttavista tehtävistä
– hyvää suomenkielen ja tyydyttävää ruotsinkielen kirjallista ja suullista taitoa
– englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4575.50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Johtava lupa-arkkitehti
Kytösaho, Ifa
040 749 2595
ifa.kytosaho@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta täältä >.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.02.2024 klo 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat