Kunnossapitopäällikkö

Finavia Oyj
Sijainti Siilinjärvi
Päivämäärät Julkaistu 28.7.2021 Hae viimeistään 15.8.2021

Finavia on lentoasemayhtiö, joka johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Palvelemme suomalaisia ja kansainvälisiä matkustajia. Tärkein tehtävämme on varmistaa, että matkustaminen Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen on sujuvaa. Finavian lentoasemien asiakaskokemus, lumiosaaminen, vastuullisuus ja lentoyhteyksien edistäminen ovat maailman huippua, ja kaikki Finavian lentoasemat ovat hiilineutraaleja. Me Finaviassa teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Haemme Kuopion lentoasemalle kunnossapitopäällikköä

Kunnossapitoyksikön tärkeimpänä tehtävänä on taata Itä-Suomen vilkkaimmalla lentoasemalla sujuvat ja turvalliset toimintaedellytykset sekä matkustaja- että sotilasilmailulle. Kunnossapidon ammattilaiset toimivat jatkuvassa yhteistyössä lentoasemalla toimivien tahojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kunnossapitopäällikönä vastaat yksikkösi toiminnasta ja kehittämisestä sekä vastuullesi nimettyjen projektien valmistelusta, vetämisestä ja seurannasta.

Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus. Lisäksi omaat vahvaa näyttöä ihmisten ja toimintojen johtamisesta sekä työkokemusta infrarakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, suunnittelemaan ja johtamaan operatiivista toimintaa sekä erilaisia hankkeita. Työssäsi raportoit lentoaseman päällikölle.

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä osallistut tarvittaessa lentoaseman palo- ja pelastustehtäviin. Lisäksi tarvitset BC-ajokortin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehokkuus- ja kustannusajattelua sekä analyyttistä, yhteistyökykyistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Kokemus resurssisuunnittelusta on eduksi ja tehtävässä tarvitaan erinomaisia IT-taitoja. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme tarvitset tehtävässä englannin kielen taitoa.

Yhteistyötaidot sekä organisointi- ja päätöksentekokyky vaativissa ja joskus nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa ovat vahvuuksiasi.

Tarjoamme sinulle haastavien ja vastuullisten tehtävien ohella mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Oletko henkilö, jolla pysyvät langat käsissä? Tiedostat, että solmuja välillä syntyy, mutta osaat avata ne sujuvasti. Tule meille tekemään työtä, jota ilman kokonaisuus ei pysy kasassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8. ja 6.8. klo 09-12 lentoaseman päällikkö Raija Niskanen p. 0207087200.

Hae tehtävää 15.8.2021 mennessä. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi