Kokeile kuukausi maksutta

Kustannuslaskennan vanhempi asiantuntija ja kustannuslaskennan asiantuntija

Boost Brothers Oy
Sijainti Helsinki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 6.6.2024 Hae viimeistään 28.7.2024

Hae Boostille kustannuslaskennan asiantuntijaksi!

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt joukkoomme uusiin tehtäviin kustannuslaskennan vanhempaa asiantuntijaa sekä kustannuslaskennan asiantuntijaa.

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin.

Kustannuslaskennan vanhempi asiantuntija

Onko kustannusohjaus vahvuutesi? Haluatko mukaan kiinnostaviin kärkihankkeisiin ja kasvuyrityksen rentoon asiantuntijatiimiin?

Etsimme kustannuslaskennan vanhempaa asiantuntijaa, jolla on vähintään 8 vuoden kokemus kustannuslaskennan ja -ohjauksen tehtävistä.

Kustannuslaskennan vanhempana asiantuntijana teet kustannuslaskentaa ja kustannusohjausta talonrakennushankkeissa. Vastaat Boostin kustannuslaskelmien toteuttamisesta joko laskemalla itse tai ohjaamalla nuorempaa kustannuslaskennan asiantuntijaa.

Tarvitset työtehtävässäsi laajaa ymmärrystä kustannusten syntymekanismeista, kustannusarvioinnin eri menetelmistä ja osaamista hankkeen ohjaamisesta kohti kustannustavoitteita.

Käytät sujuvasti Haahtelan TAKU-ohjelmistoa. Myös Haahtelan Realaizer-ohjelmiston käyttökokemuksesta on hyötyä tehtävissäsi.

Kustannuslaskennan vanhempana asiantuntijana työskentelet yhdessä asiakkaan ja hankeosapuolten kanssa. Lisäksi osallistut hankkeen rakennuttamistehtäviin kustannusohjauksen näkökulmasta.

Kustannuslaskennan asiantuntija

Onko kustannuslaskenta vahvuutesi? Haluatko mukaan kiinnostaviin kärkihankkeisiin ja kasvuyrityksen rentoon asiantuntijatiimiin?

Etsimme kustannuslaskennan asiantuntijaa, jolla on vähintään 2 vuoden kokemus kustannuslaskennan ja -ohjauksen tehtävistä.

Kustannuslaskennan asiantuntijana teet kustannuslaskentaa ja kustannusohjausta talonrakennushankkeissa joko itsenäisesti pienissä laskennoissa tai vanhemman kustannuslaskennan asiantuntijan ohjauksessa suuremmissa hankkeissa.

Kustannuslaskennan asiantuntijana työskentelet yhdessä asiakkaan ja hankeosapuolten kanssa ohjaten hanketta kohti kustannustavoitetta.  Laskennan lisäksi teet rakennuttamistehtäviä talohankkeissa.

Edellytämme Haahtelan TAKU-ohjelmiston sujuvaa käyttöä. Eduksi katsotaan Haahtelan Realaizer-ohjelmiston käyttökokemus sekä osaaminen muissa rakennuttamistehtävissä.

Mitä tarjoamme sinulle osana Boostin tiimiä?

Olemme 15-vuotias suomalainen rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Meillä on yli 30 ammattilaisen muodostama matalahierarkinen työyhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus päästä luomaan ja kehittämään kansainvälistä kärkiosaamista ja uusia toimintatapoja rakennusalalla. Tarjoamme:

  • Työpaikan, jossa pääset kehittymään nopeasti ammatillisesti sinua kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
  • Rennon yrityskulttuurin ja mukavat ja avuliaat kollegat, joilta saat tukea myötä- ja vastamäessä.
  • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä tiimin yhteistä virkistystoimintaa.

Asiantuntijatehtävien työsuhteet ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2024.

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Liiketoiminnassamme on hyvä boogie. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme on yli 40% kasvussa, asiakkaiden tyytyväisyys on korkealla (NPS 100) ja tilauskantamme on historiamme korkeimmalla tasolla.

Kustannuslaskennan avoimien tehtävien lisäksi etsimme Boostin tiimiimme Yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijoita sekä Rakennuttamisen asiantuntijoita! Lisätietoa kaikista avoimista työpaikoistamme ja hakuohjeet tehtäviin löytyvät nettisivuillamme.

Olisitko sinä seuraava uusi boostilainen?

Hae tehtäviin nettisivuillamme tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä CV sähköpostilla rekry@boostbrothers.fi.

Hakuaikaa avoimiin tehtäviin on 28.7.2024 saakka. Haastattelemme tehtäviin sopivia hakijoita jo hakuajan aikana (1.–28.7. ei haastatteluja).

Lisätietoja avoimista asiantuntijatehtävistä antaa Juho-Kusti Kajander, p. 040 750 2775 (20.6.2024 saakka).

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat