Lupainsinööri, kiinteistönpitoinsinööri

Pirkkalan kunta
Sijainti Pirkkala
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2020 Hae viimeistään 17.4.2020

HYVILLE TEKIJÖILLE TÖITÄ!

Lupainsinööri

Lupainsinöörin tehtäviin kuuluu lupa-asioiden valmistelu, rakentamisen neuvonta ja muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa rakennusalan korkeakoulututkintoa, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoa sekä tietotekniikan hallintaa. Arvostamme rakennusalan suunnittelukokemusta ja tiimityöskentelytaitoja. Hae tehtävään perjantaina 17.4. kello 15 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa rakennustarkastaja Tuomo Kinnunen
p. 050 313 7642, tuomo.kinnunen@pirkkala.fi

Kiinteistönpitoinsinööri

Kiinteistönpitoinsinöörin tehtäviin kuuluu kiinteistönhoitajien esimiehenä toimiminen sekä yhteistoiminta ulkopuolisten palveluntuottajien kanssa. Arvostamme työkokemusta kiinteistönhoidon esimiestehtävistä ja nykyaikaisten talotekniikkajärjestelmien osaamista. Edellytämme tehtäviin oman auton käyttömahdollisuutta ja soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa.
Hae tehtävään perjantaina 17.4. kello 15 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tilapalvelupäällikkö Timo Orjala
p. 0400 469 776, timo.orjala@pirkkala.fi

Pirkkalassa on rohkea tekemisen meininki ja tutkitusti maan parhaat palvelut. Tarjoamme kuntatyönantajan edut, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatissa.

www.pirkkala.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi