Osto- ja projektivastaava

Päivämäärät Julkaistu 8.3.2019 Hae viimeistään 25.3.2019

Nyt haemme sinua

OSTO- JA PROJEKTIVASTAAVA

Tehtäviäsi ovat potentiaalisten maa-alueiden kartoittaminen ja ostaminen. Vastaat yrityspalveluiden hankinnasta ja kilpailuttamisesta sekä taloprojektin luovuttamisesta tyytyväiselle asiakkaalle. Rakennusalan markkinayhteistyö asiantuntijoiden kanssa on luonnollinen osa työtäsi. Maantieteellinen työalueesi tulee olemaan Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomi.

Odotamme sinulta kokemusta hankekohtaisista projekteista, hankinnoista, neuvotteluista ja urakoista, mieluiten rakennusteollisuudesta tai projektialalta. Koulutustaustasi antaa valmiuden tehtäviesi suorittamiseen ammattitaidolla. Sinulla on pelisilmää nähdä eri kasvukeskusten potentiaalit sekä laaja ammatillinen verkosto. Tehtäväsi on itsenäinen ja sisältää taloudellista vastuuta, joten hallitset numerot ja omaat yrittäjähenkisen työskentelytyylin. Hyvät sosiaaliset taitosi auttavat sinua tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimintaympäristön, jossa pääset vaikuttamaan Älvsbytalon imagoon ja tulevaisuuteen. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle, jonka kanssa teet tiiviisti yhteistyötä. Tässä toimintastrategian kannalta merkittävässä työssä sinua auttavat kollegat sekä konsernin vahva tuki.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme wasatalent.fi/vacancy/
ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm, 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi