Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Lujatalo Oy
Sijainti Pohjanmaa
Päivämäärät Julkaistu 15.2.2024 Hae viimeistään 17.3.2024

Haaveiletko työnantajasta, jossa saman katon alla yhdistyvät suuren yhtiön edut ja perheyhtiön matala hierarkia? Ja jossa kehitystyö ja päätöksenteko on sekä nopeatempoista että työmaavetoista? Nyt toivomme löytävämme lisää työturvallisuutta ja yhtiömme arvoja etusijalle asettavia lujalaisia.

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Pohjanmaan alueyksikköömme teollisuus- ja toimitilarakentamisen kohteisiin.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on vastata sovitun projektin suunnittelusta sovittujen tavoitteiden ja budjetin mukaisesti. Neuvottelet asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa ja teet yhteistyötä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Osallistut hankekehitykseen ja suunnittelun ohjaukseen sekä valitset suunnittelijoita. Vastaat projektiorganisaation kokoamisesta. Työtä voi olla osaksi mahdollista tehdä myös etätyönä.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön. Meillä sinua odottaa monipuolinen ja erityisesti työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä, jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Tarjoamme työntekijöillemme myös ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. monipuolisilla koulutuksilla ja urapoluilla.

Etsimämme henkilö

Meillä Lujatalossa projektipäällikön tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ratkaisukeskeisesti. Hallitset suurten kokonaisuuksien viemisen maaliin ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta teollisuusrakentamisen projekteista ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme kehittämishakuista ja –haluista työotetta.

Toivomme sinulta siksi:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)
  • aikaisempaa työmaakokemusta erityisesti suurista projekteista
  • digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä
  • kielitaito (englanti ja ruotsi) katsotaan eduksi
  • työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi

Hakeminen

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimitathan meille yhteystietosi, ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi täältä >. Haet tehtävään viimeistään 17.3.2024. Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Haluatko kuulla lisää? Aluejohtaja Juha Sainio / juha.sainio@luja.fi, 0445852988. vastaa mielellään kysymyksiisi.

Me

Lujalla uskomme ihmisiimme ja kaiken tekemisemme keskiössä onkin sekä työturvallisuus että työhyvinvointi. Johtaminen on osallistavaa ja ammatillista kehitystä tukevaa. Teemme työtä aidosti yhdessä, toisiamme kunnioittaen ja toistemme ammattitaitoa arvostaen. Kolmannen sukupolven suomalaisena perheyrityksenä Lujatalo on lujalaisten mielestä paitsi joustava, myös luotettava, hyvämaineinen ja vakaa työnantaja, joka pitää ihmisistään huolta. Pitkät urat osoittavat, että Lujaan joukkoomme on hyvä tulla ja vielä parempi jäädä.

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja toimintamme on vastuullista, laadukasta ja rohkeaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat