Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Järvenpään kaupunki
Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2024 Hae viimeistään 27.5.2024

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Järvenpään Kaupungin, kaupunkitekniikan avainalue vastaa yleisten alueiden, katujen ja puistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta siten, että yhdyskuntarakenne on toimiva, turvallinen sekä kaupunkikuvaan ja ympäristöön soveltuva. Avainalueella työskentelee parikymmentä suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon ammattilaista.

Olisitko sinä Järvenpään kaupunkitekniikan hankinnoista ja sopimushallinnasta vastaava

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ?

Tätä pääset meillä tekemään: 

Projektipäällikkö vastaa kaupungin infran suunnittelun, rakentamisen ja ylläpito- ja huoltopalveluiden hankintojen kilpailuttamisesta, yhteensovittamisesta, aikataulutuksesta sekä seurannasta.

Tehtävään sisältyy myös kaupunkitekniikan sopimushallinnan hoitaminen sekä erilaisten infraan liittyvien selvitysten ja raporttien hankinta- ja laadintatehtäviä. Tehtävään kuulu myös tuotannonohjausjärjestelmän (TieraCity) hankkeiden koordinointi- ja ohjaustehtävät.

Työssäsi sinulla on apuna myös kaupungin muut organisaatio kuten konsernipalvelujen hallinto-, laki- ja hankintatiimit.

Tehtävässä pääset työskentelemään ja koordinoimaan hankkeita eri toimijoiden välillä kaupungin sisällä sekä ulkoisten toimijoiden kanssa. Projektipäällikkö vastaa hankinta- ja sopimusprosessien yhteensovittamisesta suunnittelu- ja rakentamisohjelmiin sekä hankintojen kokonaiskoordinoinnista, kuten hankintojen ja päätöksentekoaikataulujen yhteensovituksesta.

Tehtävässä pääset myös kehittämään avainalueen yksiköiden hankintoja ja niihin liittyvää sopimushallintaa yhdessä avainalueen ja kaupungin muiden sidosryhmien kanssa.

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävässä tarvitaan hyvää työkokemusta sekä kokonaisnäkemystä infratuotannon prosesseista ja niihin liittyvää vahvaa hankintaosaamista sekä sopimusteknistä osaamista, kuten suunnitteluttamiseen, rakennuttamiseen, urakointiin sisältyvät hankinnat ja puitejärjestelyt. Lisäksi tehtävässä tarvitaan itsenäistä otetta ja yhteisöohjautuvuutta hankkeiden sekä projektien seurantajärjestelmien hallinnassa, kuten toiminnanohjaus-, sopimushallinta-, ja asiakirjahallintajärjestelmissä.

Tehtävässä tarvitaan erityisesti vahvaa hankintalain osaamista sekä julkisen hallinnon päätöksen teon hyvää tuntemusta. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä.

Eduksi katsotaan kokemus julkisesta hallinnosta sekä Cloudia kilpailutus ja sopimushallinta ohjelmiston tuntemuksesta. Tehtävässä tullaan käyttämään M-files ja Arcgis ohjelmistoja.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? 

Organisaatiossamme projektipäällikkö sijoittuu kaupunkitekniikan avainalueelle. Työsi on monipuolista ja sinulla oman työyhteisön vahva tuki.  Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa osaava ja mukava työyhteisö. Lisäksi Järvenpäässä panostetaan valmentavaan johtamiseen ja sisältöjen monipuoliseen kehittämiseen.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Lisätiedot: 

Kiinnostaako kuulla lisää?  Voit olla yhteyksissä rakennuttajapäällikkö Janne Arposeen (p. 040 315 2867, janne.arponen@jarvenpaa.fi).

Tehtävä on vakituinen alkaen 1.8.2024 tai aiemmin sopimuksen mukaan. Odotamme hakemustasi 27.5.2024 klo 15.00 mennessä. Pääset hakemaan tehtävää täältä: https://jakeduunit.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=432&key=&o=A_RJ&rspvt=6df0d1uwrv0ocso8cgg88kko4ogksc0

Kelpoisuusehdot 

Tehtävään soveltuva teoreettinen pohja on esim. rakennusalan insinööri (soveltuva korkeakoulututkinto tai teknisen opiston tutkinto).

Palvelussuhteen ehdot 

  • Sopimusala TS
  • Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva
  • Tehtäväkohtainen palkka 4284,33 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset henkilön työkokemuksen mukaiset lisät
  • Koeaika on kuusi kuukautta

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat