Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö ja työmaavalvoja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2022 Hae viimeistään 4.2.2022

Projektipäällikkö ja työmaavalvoja asuntotuotantoon

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala

Kiinnostaako työ kasvavassa Helsingissä asuntotuotannon laajalla tehtäväkentällä?

Haemme nyt vakituisiin työsuhteisiin asuntotuotannon uudistuotantoyksikön keskitiimiin PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ sekä TYÖMAAVALVOJAA.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN tehtävässä pääset hoitamaan nimettyjen uudishankkeiden monipuolisia rakennuttamistehtäviä hankesuunnitteluvaiheesta aina takuuvaiheeseen saakka. Työparinasi on suunnitteluvaiheessa rakennuttaja-arkkitehti, projekti-insinööri sekä työmaavaiheessa työmaavalvoja.

Projektipäällikön tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Edellytämme useamman vuoden työkokemusta rakennuttamis-, suunnittelu- tai työmaatehtävistä. Luemme eduksi, jos olet suorittanut yleinen rakennuttaja RAP- tai RAPS -pätevyyden.

Lue lisää ja hae projektipäällikön tehtävää

TYÖMAAVALVOJANA vastaat uudiskohteidemme rakentamisen laadusta sekä valvot työmaita ja niiden työturvallisuutta. Olet osa tuotantotiimiä, jossa omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi tuet tavoitteiden toteutumista. Inspiroidut siitä, että saat olla mukana kehittämässä rakentamisen käytäntöjä ja varmistamassa, että jokainen kohteemme vastaa asiakkaidemme odotuksia.

Työmaakokemus, hyvä perehtyneisyys rakennusalaan ja erityisesti into oppia uutta antavat sinulle hyvät lähtökohdat onnistua työmaavalvojan tehtävässä. Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta talonrakennusalalta esimerkiksi työmaatehtävistä. Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan tutkinto (teknikko-, rakennusmestari- tai insinööritutkinto) sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Katsomme eduksi, jos sinulla on rakennuttaja-, valvoja- ja muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä sekä täydennyskoulutusta.

Lue lisää ja hae työmaavalvojan tehtävää

Meillä saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen toimialan omien koulutusohjelmien avulla. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Mutta jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja saat puhelimitse, lisätietojen antajan löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin. Saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana, joten olethan nopea.

Haut päättyvät 4.2.2022 klo 15.

Lisätietoja tehtävistä antaa

tiimipäällikkö Sanna Pusila (keskinen asuntotuotanto), puh. 09 310 73130 (12.1. ja 19.1. klo 14-15) tai Kenny Fahlström (itäinen asuntotuotanto), puh. 09 310 32264

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 700 osaajan voimin.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa asuntotuotanto-palvelussa vastaamme kaupungin oman uudisasuntotuotannon sekä kaupunki-konsernin asuntoyhtiöiden peruskorjausten rakennuttamisesta.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi