Putkiasentaja

JVR-Rakenne Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 23.7.2020 Hae viimeistään 9.8.2020

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito. Olemme Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia.

Onko sinulla putket hallussa? Koetko intohimoa samalla ekologista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen!

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI PUTKIASENTAJA TAMPEREELLE JA HELSINKIIN?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme kahta intohimoista putkiasentajaa, jolta löytyy tarkkuutta ja asennetta.
Asemapaikkasi voi olla Pirkanmaa tai pääkaupunkiseutu.

Tärkein työtehtäväsi on putkiasennukset uudis- ja saneerauskohteissa.
Sinulla täytyy olla valmius matkustamiseen eri kaupunkien työmaakohteissa, joissa työntekijöillemme on järjestetty asuminen.

Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset, työturvallisuus- ja tulityökortit sekä halu kehittää omaa osaamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen.
JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki.
Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n työnjohtaja Antti Suuronen,
p. 040 199 7178 tai antti.suuronen@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020 mennessä osoitteeseen antti.suuronen@jvr-rakenne.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi