Rakennesuunnittelija/Tuotekehitysinsinööri

Jukkatalo Oy
Päivämäärät Julkaistu 7.10.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 52-vuotias Jukkatalo on valittu jo kaksitoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2019 oli 143 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 640. Liiketoiminnan kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

RAKENNESUUNNITTELIJAA/TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu yrityksemme valmistamien pientalojen rakennesuunnittelu. Lisäksi osallistut monipuolisesti Jukkatalojen rakenteiden ja detaljien kehitykseen  suunnittelupäällikön tukena.

Edellytämme sinulta rakennusinsinöörin koulutusta, työkokemusta ja Vertex BD -osaamista. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Ahkeralle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Toimipisteesi voi sijaita Pyhännällä tai Oulussa. Tehtävässä myös etätyö on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Markus Alakärppä 040-7712661.

Lähetä hakemuksesi cv:llä ja palkkatoiveella varustettuna mieluiten heti, kuitenkin viimeistään 25.10.2020 osoitteeseen markus.alakarppa@jukkatalo.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi