Kokeile kuukausi maksutta

Rakennus- ja rakennetekniikan asiantuntijaa

Fingrid
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.11.2023 Hae viimeistään 26.11.2023

Fingrid on tärkeässä roolissa Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Fingrid suunnittelee investoivansa kantaverkkoon seuraavan kymmenen vuoden aikana noin neljä miljardia euroa, jotta uusiutuva energia saadaan jatkossakin kuluttajien ulottuville. Haluatko sinä olla mukana modernisoimassa Suomen sähköjärjestelmää?

Vahvistamme tiimiämme ja haemme joukkoomme

RAKENNUS- JA RAKENNETEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA

Haemme rakennus- ja rakennetekniikan asiantuntijaa Helsinkiin. Oletko se sinä? Vastuullasi on sähkönsiirron kantaverkon rakennus- ja rakennetekniset asiat. Tehtävä pitää sisällään vastuualueen tekniset asiantuntijatehtävät liittyen mm. rakennuksiin, betonirakenteisiin, perustuksiin ja pohjarakenteisiin.

Tehtäviisi kuuluu vastuualueen tekniset asiantuntijatehtävät, kuten investointiprojektien tekninen tuki, suunnittelutyön ohjaaminen, teknisten määrittelyiden laadinta, laadunvalvonta, tehdastestit, sekä elinkaaren suunnittelua ja kunnossapidon kehitystä osana rakentamistiimiä. Lisäksi tehtävässä voidaan toteuttaa pienimuotoisia kunnossapitohankkeita ja T&K hankkeita. Tehtäväkuvaa voidaan painottaa kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Sinulla on kokemusta rakennus- ja rakennetekniikan tehtävistä esimerkiksi suunnittelijan tai rakennuttajan roolissa. Arvostamme tuntemusta sähköverkoista ja sen rakenteista. Asenteesi on kehitysorientoitunut ja haluat olla vastuualueesi laaja-alainen osaaja. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia omatoimisesti ja työskentelemään itsenäisesti, sekä toimimaan tiimipelaajana erilaisissa hankkeissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, kuten insinööri tai diplomi-insinööri. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisesta. Sinulla on valmius matkustaa työtehtävien puitteissa kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla.

Tarjoamme vastuullisen työn Verkon elinkaarenhallinta -yksikössä, jonka tehtävien ytimessä on kantaverkon komponenttien ja rakenteiden elinkaarenhallinnan suunnittelu, ohjeistus ja raportointi sekä työturvallisuuden edistäminen. Pääset osaavaan ja positiiviseen tiimiin, joka vastaa Suomen sähkönsiirron kantaverkon elinkaarenhallinnasta ja tuottaa asiantuntijapalveluita investointiprojekteille ja kunnossapitoon. Organisaatiostamme löytyy tukea ja pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 26.11.2023 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Eskelinen, p. 040 135 3917 ajalla 9.11. klo 9–10 ja 15.11. klo 15–16. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä selvitys ulkomaansidonnaisuuksista.

Hyvällä energialla. Yhdessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat