Rakennuttajainsinööriä

Hyvinkään kaupunki
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 7.10.2021 Hae viimeistään 24.10.2021

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen

Rakennuttajainsinööriä

Sinä rautainen infra-alan rakennuttamisen ammattilainen, haluamme sinut Hyvinkää-tiimiin!

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on infrapuolen hankkeiden rakennuttaminen. Työ sisältää mm. kohteiden urakka-asiakirjojen valmistelun ja kilpailutusprosessin läpiviennin yhteistyössä hankintapuolen kanssa, nimettyjen rakennuskohteiden sopimusten tekemisen, työmaavalvonnan, kustannusseurannan ja työturvallisuuskoordinaattorina toimimisen. Rakennuttajainsinööri osallistuu myös tarvittavissa määrin rakennettavaksi tulevien kohteiden rakennussuunnitteluprosessiin ja toimii rakentamisen valmistelussa sekä mahdollisiin työnaikaisiin suunnitelmamuutoksiin liittyen tiiviissä yhteistyössä Infran suunnittelun kanssa.

Toivomme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä, yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, B-ajokorttia sekä oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, työmaa- tai suunnittelijakokemus, rakennuttajapätevyys RAP ja työturvallisuuskoordinaattorikoulutus.

Kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu soveltuva tutkinto (esim. yhdyskuntatekniikka/rakennustekniikka) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Tukenasi työssä ovat asiantuntevat kollegat ja työyhteisön monialainen osaaminen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 386395) kautta 24.10.2021 klo 23.59 mennessä. Työtehtävä alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Tapani Heikkinen, puh 0400 48 6826

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi