Kokeile kuukausi maksutta

Rakenteiden kuntotutkija

A-Insinöörit
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt

Korjausrakentamisen yksikköön rakenteiden kuntotutkijoita Espooseen

Etsimme uusia osaajia ratkomaan rakennusteknisiä haasteita korjaussuunnittelun kasvaviin yksikköihimme ja vahvasti digivihreyttä kohti kehittyvälle toimialallemme. A-Insinöörien korjausrakentamisen ammattilaisena edistät kestävää kehitystä ja olet avainasemassa kehittämässä ketteriä digitaalisia työkaluja kehitysorientoituneessa, ketterässä työyhteisössä.

Rakenteiden kuntotutkijana omaat uteliaisuutta ja innostusta vanhoihin rakenteisiin sekä perehtyneisyyttä materiaalien vaurioitumiseen. Etsimme sekä betonirakenteiden että kosteusvaurioiden kuntotutkijoita.

Toimipaikkasi voi sijaita missä tahansa A-Insinöörien toimipisteissä ympäri Suomen.

Tehtävissä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille ja kokemusta tutkimuksista vähintään 3 vuoden ajalta.  Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta. Tehtävään soveltuu rakennusteniikan RI/DI pohjakoulutus. Eduksi katsomme kuntotutkijan ja/tai korjaussuunnittelijan FISE pätevyydet.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaan työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2022).

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura.

Keskustelemme mielellämme kanssasi! Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Etelä-Suomen korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden yksikönjohtaja Seppo Raiski, puh. 0400 422 591 tai seppo.raiski@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat