Tekninen isännöitsijä

Haminan kaupunki
Sijainti Hamina
Päivämäärät Julkaistu 3.9.2021 Hae viimeistään 24.9.2021

Olisiko sinusta hallinnoimaan 110 000 kerrosneliötä? Entä pyörittämään vuositasolla 5-7 miljoonan arvosta talonrakennuksen investointeja ja peruskorjauksia? Jos vastauksesi oli kyllä ja, sinulta löytyy teknisen isännöitsijän tehtävään vaadittava koulutus, meillä on maailmanluokan Haminassa vakituinen paikka sinulle. Haminan kaupungin kiinteistöpalvelut hakevat siis vakituiseen työsuhteeseen teknistä isännöitsijää. Työsuhde alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Teknisenä isännöitsijänä tehtävänäsi on kaupungin toimitilojen ylläpito, vuosikorjausten ja akuuttien korjausten teettäminen, peruskorjausten valvonta sekä muita rakennuttamistehtäviä. Pääset myös osallistumaan suurempien rakennushankkeiden rakennuttamiseen asiantuntijatehtävissä. Lisäksi vastuullasi on pieniä korjaus-/rakennusurakoita, rakentamisen valmistelusta aina takuutarkastusten teettämiseen saakka.

Sinulle on nimetty kiinteistöjä, joiden isännöinti, ylläpito ja PTS:ään liittyvät tehtävät ovat vastuullasi. Teknisenä isännöitsijänä pääset myös mukaan kiinteistö- ja aluepalveluidemme
yhteiseen työnjohtopäivystykseen.

Sinulta hakijana edellytämme tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi alempaa korkeakoulututkintoa (Rkm, Ins) vastaavaa koulutusta sekä riittävää kokemusta alalta. Arvostamme
työmaavalvontakokemusta, rakennuttamiskokemusta, teknisen isännöitsijän kokemusta sekä aktiivista asiakassuuntautunutta työskentelytapaa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, sopimusosaamista (YSE) sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hae vaan rohkeasti, koska tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy valittavan henkilön kokemuksen sekä toiveiden mukaan. Lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet talotekniikan valvojat sekä koko yksikön tuki.

Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Sami Kahila puh. 0400 557 816

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, Puistokatu 2, 49400 HAMINA.

Hakuaika päättyy 24.9.2021 klo 15:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi