Tietomalliasiantuntija

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2021 Hae viimeistään 14.11.2021

Toimintamme kasvaessa haemme JM Suomelle Tietomalliasiantuntijaa

Tehtävänkuva

Etsimme nyt sinua mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta. Tietomalliasiantuntija koordinoi JM Suomen alue- ja asuntorakentamishakkeiden tietomallintamista osana projektinjohtotiimiä. Lisäksi tehtävässä pääsee kehittämään JM Suomen tietomallintamista niin suunnittelun ohjauksessa, työmaalla, laskennassa, hankinnassa ja muissa yhtiön toiminnoissa osana JM Suomen BIM tiimiä. Tietomalliasiantuntija kuuluu myös kansainväliseen JM konsernin tietomalliasiantuntijoiden tiimiin ja osallistuu koko konsernin tietomallintamisen kehitykseen ja tukeen.

Sinä Tietomalliasiantuntijana

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta sekä kokemusta suunnittelusta ja/tai rakentamisesta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvät taidot tietomallintamisessa ja tietomallintamisen koordinoinnissa.

Tarjoamme sinulle

Tietomalliasiantuntijana pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.11.2021 mennessä täältä >

Lisätietoa tehtävästä antaa BIM Manager Roope Syvälahti 0406858877 tai roope.syvalahti@jmoy.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi