Kokeile kuukausi maksutta

Tietomallikoordinaattori, tietomalliasiantuntija ja tietomallinnuspäällikkö

A-Insinöörit
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt

Korjaussuunnittelun toimialalle tietomallikoordinaattoria, tietomalliasiantuntijaa ja tietomallinnuspäällikköä Espooseen

Etsimme uusia osaajia ratkomaan rakennusteknisiä haasteita korjaussuunnittelun kasvaviin yksikköihimme ja vahvasti digivihreyttä kohti kehittyvälle toimialallemme. A-Insinöörien korjausrakentamisen ammattilaisena edistät kestävää kehitystä ja olet avainasemassa kehittämässä ketteriä digitaalisia työkaluja kehitysorientoituneessa, ketterässä työyhteisössä.

Haemme henkilöitä, jotka omaavat vahvan tietomallinnusosaamisen, joka on karttunut esimerkiksi suunnittelutyössä tai tietomallinnuksen asiantuntijatehtävissä (kuten tietomallikoordinaattori). Työssäsi voit toimia

  • tietomallikoordinaattorina
  • nykytilamittauksen ja -mallinnuksen tehtävissä
  • erinäisissä tiedonhallinnan ja tietomallinnuksen asiantuntijatehtävissä
  • uusien digitaalisten palvelujemme myynti- ja kehitystehtävissä

Sijaintipaikkakuntasi on Espoo.

Tehtävissä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta. Tehtävään soveltuvia tutkintoja ovat rakennusalan AMK, YAMK & DI.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaan työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2022).

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Etelä-Suomen korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden yksikönjohtaja Seppo Raiski, puh. 0400 422 591 tai seppo.raiski@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat