Kokeile kuukausi maksutta

Tiimipäällikkö, kiinteistökunnossapito

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.2.2024 Hae viimeistään 11.3.2024

Etsimme joukkoomme kokenutta ja motivoitunutta tiimipäällikköä ottamaan vastuun kiinteistöjen kunnossapidon johtamisesta. Omaisuudenhallinnan kiinteistöpalvelut vastaa, kehittää ja ylläpitää metroasemia, varikoita ja muita joukkoliikennettä palvelevia kohteita. Tässä tehtävässä pääset näyttämään kykysi sekä strategisena suunnittelijana että operatiivisena johtajana.

Kiinteistöjen huoltotiimi varmistaa kiinteistöjen toimivuuden, luotettavuuden ja turvallisuuden päivittäin. Johdat tiimiä neljän työnjohtajan kanssa ja tukenasi ovat myös muut kiinteistöpalveluiden asiantuntijat.

Päivittäinen työsi sisältää aktiivista kehitystyötä kiinteistökunnossapidossa sekä kuukausi- että pitkän aikavälin suunnittelua. Toimit roolissa, jossa vastaat oman tiimisi menestyksestä

Tehtävästä:

 • Toimit esihenkilönä oman tulosalueesi työnjohtajille, kannustaen tiimisi parhaisiin suorituksiin.
 • Vastaat asetettujen tavoitteiden ja suoritteiden saavuttamisesta.
 • Raportoit kunnossapidon kustannuksista ja suoritteista kiinteistöpalvelupäällikölle.
 • Huolehdit ja vastaat henkilöstön työhyvinvoinnista, luoden inspiroivan työympäristön.
 • Suunnittelet ja toteutat käyttötalousbudjetin yhdessä työnjohtajien kanssa, varmistaen kustannustehokkuuden sovittujen raamien mukaan.
 • Osallistut investointikohteiden suunnitteluun, tuoden käytönaikaisen elinkaaren asiantuntemuksen hankkeille.
 • Vastaat laskujen hyväksynnästä ja varmista taloudellisen läpinäkyvyyden.

Kehittämisestä:

 • Varmistat, että oman vastuualueesi huolto-ohjelmia kehitetään ja optimoidaan jatkuvasti.
 • Johdat henkilöstön kehittämistä tavoitteiden mukaisesti.
 • Vastaat kustannuslaskelmista sisäisten kehitysehdotusten osalta.
 • Edistät tulosryhmän operatiivista kyvykkyyttä.

Tavoitteenamme on luoda erinomaista työntekijäkokemusta laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa. Yhdessä tulemme rakentamaan kestävää ja huippusuorituskykyistä tiimiä, joka pystyy vastaamaan kaupunkiliikenteen kiinteistöjen kunnossapidon haasteisiin asiakkaiden vaatimusten mukaan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa tai pitkän työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista osaamista. Vahvuuksiisi kuuluvat itsenäinen ja aktiivinen työote, hyvä yhteistyökyky ja palveluhenkisyys. Omaat myös hyvän taloudellisen ymmärryksen, jota tarvitset tehdäksesi kiinteistöihin liittyviä kauaskantoisia päätöksiä talousanalyysien perusteella mm. peruskorjauksiin ja huoltotarpeisiin liittyen. Lisäksi sinulla on B-ajokortti ja hyvä suomen sekä englannin kielen taito. Talotekniikan ja rakennuttamisosaamisen katsomme sinulle eduksi.

Jos olet intohimoinen johtaja, jolla on kokemusta kunnossapidosta ja haluat olla avainasemassa kaupunkiliikenteen kestävän tulevaisuuden rakentamisessa, lähetä hakemuksesi meille! Tule mukaan luomaan turvallista, kustannustehokasta ja hiilineutraalia liikkumista kaupungeissamme!

Miksi Kaupunkiliikenne?

Kanssamme saat todellisen mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin hankkeisiin, jotka hyödyttävät kymmeniä miljoonia matkustajia pääkaupunkiseudulla joka vuosi. Kehität osaamistasi alan ammattilaisten opastamana ja annamme kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja tarvitsemiisi työkaluihin. Kaupunkiliikenne tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Meillä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Hyppää kyytiin – meillä saat jättää jälkesi kaupunkiin!

Lisätietoja

Hakuaika tehtävään päättyy 11.03.2024 klo 23:59.

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian!

Lisätietoja:
Kiinteistöpalvelu- ja kehityspäällikkö
Janne Aho
janne.aho@kaupunkiliikenne.fi

Lue lisää työskentelystä meillä täältä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat