TKI-yksikön johtaja, Kymilabs

XAMK
Sijainti Kotka
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Olemme vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu, jonka kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Xamkin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) tähtää etenkin Etelä-Savon ja Kymenlaakson elinvoiman vahvistamiseen. TKI-toimintamme keskittyy neljälle vahvuusalalle: Digitaalinen talous, Kestävä hyvinvointi, Logistiikka ja merenkulku sekä Metsä, ympäristö ja energia.

Tavoitteenamme on tukea yrityksiä menestymään sekä synnyttää uutta yrittäjyyttä viemällä muun muassa yliopistojen ja tutkimuslaitosten tulokset yritysten ja organisaatioiden hyödynnettäviksi. Hankkeita on vuositasolla käynnissä noin 250. Kaikissa niissä asiantuntijamme etsivät, kokeilevat ja kehittävät uusia tuotteita ja palveluja tai tekevät tutkimusta yritysten ja työelämän tarpeisiin.

Tutkimusyksiköitä meillä on yksitoista, aina elektroniikan alalta hyvinvointipalveluihin ja logistiikasta nuorisotutkimukseen sekä materiaalikehitykseen. Xamkin tutkimusyksiköt ja innovaatiokeskittymät tarjoavat tutkimuspalveluita alueen toimijoiden tarpeisiin.Korkeatasoisten tutkimushankkeiden avulla tuotamme ja saamme uutta tietoa työmme tueksi myös kansainvälisellä tasolla.

Haemme Kotkan kampukselle TKI-YKSIKÖN JOHTAJAA kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tutkimusyksikön johtaja tulee vastaamaan ja kehittämään Kymilabs-tutkimusyksikön betoni- ja päästömittauspalveluihin liittyvää osaamista ja erityisesti rakennetun ympäristön ja teollisuuden vähähiilisyyteen liittyvää tutkimustoimintaa. Kymilabs on akkreditoitu testauslaboratorio, joka on tuottanut laadukkaita testaus- ja mittauspalveluita yrityksille jo vuodesta 1991 lähtien. Akkreditoidut testauspalvelut kattavat betonitestauksen, päästömittauksen ja ilmoitetun laitoksen CE-merkintäpalvelut.

Työtehtäviin kuuluu

  • Esimiesvastuu Kymilabsin henkilöstölle
  • Verkostojen ja yhteistyösuhteiden rakentaminen ja ylläpito yritysten ja tutkimuslaitoskumppanien suuntaan
  • Tutkimushankkeiden suunnittelu, valmistelu ja rahoituksen haku, toteutuksen ohjaaminen
  • Akkreditoidun testauslaboratorion vastuullisena johtajana toimiminen

Hakijalta edellytetään

  • soveltuvaa jatkotutkintoa esimerkiksi tekniikan, kemian tai materiaalitieteiden alalta
  • kokemusta tutkimustoiminnan kehittämisestä ja rahoituksen hakemisesta
  • kokemusta teollisesta toiminnasta, vähintään yhteistyöstä teollisuuden kanssa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen puhuttua ja kirjoitettua taitoa
  • mukaansatempaavaa ja innostunutta otetta oman työn ja tiimin kehittämiseksi

Lisäksi arvostamme  betoniin ja/tai päästömittauksiin liittyvää osaamista, akkreditoidun testaustoiminnan tuntemusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.

Viimeine hakupäivä 28.2.2021. Hae tehtävää > 

Yhteyshenkilöt

Hanna-Kaisa Koponen

Tutkimusjohtaja

040-7368 651

Hanna-Kaisa.Koponen@xamk.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi