Toimitusjohtaja/geosuunnittelun ammattilainen

Päivämäärät Julkaistu 24.1.2020 Hae viimeistään 9.2.2020

Geo-Master on vuodesta 1984 lähtien toiminut Suomen johtavana maaperäasiantuntijana suurimmissa ja vaativimmissa rakennushankkeissa. Yritys on erikoistunut geosuunnitteluun ja pohjatutkimuksiin. Teemme myös rakennusten perustusrakenteiden korjauksen suunnittelua. Toimipaikkamme on Turussa ja yrityksessämme työskentelee noin 10 alan huippuosaajaa.

Toimintamme uudistuessa haemme joukkoomme Turkuun, sinua

TOIMITUSJOHTAJA/GEOSUUNNITTELUN AMMATTILAINEN

Monipuolisessa tehtävässäsi vastaat yrityksen operatiivisesta johtamisesta ja liiketoiminnasta. Tukenasi toimii kokenut ja ammattitaitoinen hallitus. Hoidat ja ylläpidät pitkäaikaisia ja vakiintuneita asiakassuhteitamme sekä myyt ja toteutat geoteknisiä suunnitteluprojekteja. Kehität yritystämme ja palvelujamme yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa geoteknistä osaamista ja pätevyyttä, kokemusta esimiestyöstä ja kykyä sekä halua asiakassuhteiden hoitoon ja palvelujemme myyntiin. Sinulla on hyvä liiketaloudellinen osaaminen ja talousasioiden ymmärrys. Luonteeltasi olet hyvään laatuun ja työn jälkeen suuntautunut tiimipelaaja.

Tarjoamme Sinulle avaintehtävän vakavaraisessa ja tunnetussa yrityksessä sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pystyt käyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan/ Carpecon Oy, puh. 040 5533759. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 9.2. mennessä osoitteeseen hakemukset@carpecon.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi