Kokeile kuukausi maksutta

Turvallisuuskoordinaattori työmaalle ja tiimipäällikkö, LVI-​tekniikka

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.3.2024 Hae viimeistään 19.4.2024

Turvallisuuskoordinaattori työmaalle

Kiinnostaisiko sinua työmaaturvallisuuden koordinointi suomen suurimmalla työnantajalla?

Haemme nyt turvallisuuskoordinaattoria hankeyksikkömme laajalle tehtäväkentälle vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimit turvallisuuskoordinaattorina tilojen rakennuttamisen kilpailutetuissa kohteissa huolehtien valtioneuvoston asetuksen rakennustyön turvallisuudesta (Vna 205/2009) mukaisista rakennuttajan velvollisuuksista.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu:

  • työturvallisuuteen liittyvät asiantuntijatehtävät
  • harmaan talouden torjunta
  • työturvallisuuden toteutumisen varmistaminen työmaakäynneillä ja mahdollisten tapaturmien käsittely tilaajaroolissa
  • turvallisuusasioiden koulutus ja kehitys
  • urakoitsijoiden työturvallisuussuunnitelmien arviointi ja kommentointi

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja vähintään 5 vuoden kokemus turvallisuuskoordinaattorina tai turvallisuuspäällikkönä toimimisesta talonrakentamisessa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen urakoitsijan työnjohtajana toimisesta erilaisissa rakentamisen kohteissa sekä kokemuksen julkisista hankinnoista.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4159,19 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta täältä > 11.4.2024 klo 16.00 mennessä! Haastatteluja saatetaan tehdä jo hakuaikana.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

14.3.-28.3.2024 Tiimipäällikkö Tuula Salmi, p. 09 310 39021, tuula.salmi@hel.fi
2.4.-11.4.2024 Yksikön päällikkö Sakari Heikkinen, p. 09 310 38458, sakari.heikkinen@hel.fi

Tiimipäällikkö, LVI-​tekniikka

Kiinnostaisiko sinua esihenkilötyö julkisten rakennusten talotekniikan laajalla tehtäväkentällä?

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme tiimipäällikköä LVI-tekniikkatiimiin vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtävässä johdat LVI-tekniikkatiimiä toimien esihenkilönä noin kymmenelle asiantuntijalle. Esihenkilötehtävien lisäksi keskeisimpiä tehtäviäsi ovat tiimin vastuulla olevien tehtävien organisointi, seuranta ja ohjaus. Teet myös paljon yhteistyötä asiakkaiden, sopimuskumppanien ja erilaisten sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi sisältyy päätösvaltaa sekä tilausten ja laskujen käsittelyä Työssäsi pääset osaltasi vaikuttamaan kaupungin tavoitteiden mukaisten päästövähennys- ja kiertotaloustavoitteiden toteuttamiseen sekä rakennusten digitalisaation edistämiseen.

Saat luotsattavaksesi tiimin, jonka yhteishenki on hyvä ja tulokset henkilöstökyselyissä ovat olleet erinomaiset. Samassa yksikössä LVI-tekniikkatiimin kanssa ovat omissa tiimeissään sähkö- ja rakennusautomaatiorakennuttajat sekä ympäristö-, energia- ja sisäilma-asiantuntijat. Yksikön asiantuntijat toimivat toimitilakannan uudisrakentamis- ja peruskorjaushankkeissa, isännöitsijöiden tukena rakennusten ylläpitovaiheessa ja erillisinvestoinneissa sekä erilaisissa kehityshankkeissa. Saat työhösi osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen.

Voit olla hakemamme osaaja, jos sinussa yhdistyvät hyvät johtamisvalmiudet sekä monipuolinen osaaminen talotekniikan alalta ja mielenkiinto kehittää suunnittelun ohjausta rakennushankkeissa niin alan toimintatapojen ja teknologian kehityksen kuin valmistuneiden rakennushankkeiden ja ylläpitovaiheen käyttökokemusten pohjalta.

Tehtävässä edellytetään johtamiskokemusta sekä useamman vuoden työkokemusta rakennus- ja kiinteistöalalta esimerkiksi alan suunnittelu-, rakennuttamis-, asiantuntija- tai esihenkilötehtävistä.

Odotamme sinulta lisäksi

  • strategia- ja tavoitesuuntautuneisuutta sekä päätöksentekokykyä
  • intoa, näkemystä ja kehittämiskyvykkyyttä
  • ratkaisuhakuista, rakentavaa, osallistavaa ja kannustavaa johtamisotetta
  • erinomaisia neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • osaamista, kokemusta ja näkemystä kiinteistöjen LVI-rakennuttamisesta ja ylläpidon ohjaamisesta

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto soveltuvalta tekniseltä alalta. Lisäksi virassa vaaditaan suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi kokemuksen useista erilaisista rakennushankkeiden toteutusmuodoista sekä kokemuksen julkishallinnosta, sopimusosaamisen, hankintaosaamisen sekä alan lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemuksen sekä kyvyn soveltaa näitä käytäntöön.

Mitä tarjoamme sinulle?

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa laadukkaita työterveyshuollon palveluja, henkilöstökassan jäsenyyden, runsaasti liikkumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä etuja, työsuhdematkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Työsi jälki on meille arvokasta ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Suhtaudumme työn ja muun elämän yhteensovittamiseen kannustavalla otteella mahdollistamalla eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4 873,57 €. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Hakeminen

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta täältä >. Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-02-20-24. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Jäikö jotain mietityttämään?

Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajat löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 19.4.2024 klo 16:00 mennessä!

Huomioithan, että virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksiannosta.

Lisätiedot

25.3.-12,4. yksikön päällikkö Katri Kuusinen, p. 09 310 39163, etunimi.sukunimi@hel.fi
15.-19.4. yksikön päällikkö Sakari Heikkinen, p. 09 310 38458, etunimi.sukunimi@hel.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat