Työmaainsinööri Keski-Suomen Betonirakenne Oy:lle

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2020 Hae viimeistään 29.3.2020

Paikalla valetut massiiviset betonirakenteet on erikoisalue, jossa Keski-Suomen Betonirakenne on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa. Yrityksemme on perustettu vuonna 2004. Vuoden 2019 liikevaihto on noin 37 M€ ja henkilöstöä on yhteensä n. 90. KSBR:n toimistot sijaitsevat Vantaalla, Oulunsalossa, ja Lappeenrannassa, kalusto ja taloushallinto Pihtiputaalla.

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme ja me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Selvänä päämääränämme on kasvu ja tähtäämme lähivuosina kansainvälistymiseen. Pääkaupunkiseudulla rakennamme parkkihalleja ja toimipisteesi tulee olemaan työmaalla. Koulutukseltasi voit olla Rakennusarkkitehti, -insinööri, -mestari tai vastaava. Toivomme, että sinulla on parin vuoden työkokemus vastaavista tai esim. työnjohdon tehtävistä. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaativan toimialan, jolla pääset kasvattamaan omaa osaamistasi.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: PK- seutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Keski-Suomen Betonirakenteen kanssa.

SINULTA ODOTAMME:

– Pystyt laatimaan tarvittavat projektin asiakirjat.
– Kykenet aikataulujen suunnitteluun ja kustannusseurantaan.
– Olet mukana hankinnassa omalla vastuualueellasi.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.
– Alan koulutusta: rakennusarkkitehti, -mestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI

MITÄ ME TARJOAMME:

– Mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi.
– Pienen ja tiiviin työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä.
– Matalan organisaation ja vähän byrokratiaa.
– Saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan.
– Virikesetelit ja lounasedun sekä tulospalkkauksen palkan päälle.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot hoidetaan Värväämön kautta. Työsopimus tehdään suoraan Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n kanssa, aloitus on sopimuksen mukaan.

Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää hakemuksen tästä linkistä. Soita Sonjalle 040 508 5162 tai Juholle 050 514 9958, sähköpostit tulevat perille osoitteisiin sonja.vainio@varvaamo.fi ja juho.palosaari@varvaamo.fi.

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.3.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi