Työmaapäällikkö, vastaavia työnjohtajia, asukasmuutosvastaava

Titaani Rakennus Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 30.6.2020

Vahvistuneen tilauskantamme johdosta haemme osaavaa ja kokenutta työmaapäällikköä, vastaavia työnjohtajia, sekä asukasmuutosvastaavaa.

 

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, osakas

Työmaapäällikön toimenkuva on vastata urakoidemme toteuttamisesta laadukkaasti, kustannustehokkaasti, sekä laaditun aikataulun mukaisesti. Lisäksi henkilöltä odotetaan kykyä toimia hankinnan ja laskennan tehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää työkokemusta alalta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (RKM, RI, DI). Osoittaessaan kykyä hoitaa tehtävää hyvällä ammattitaidolla, on henkilöllä mahdollisuus siirtyä yrityksen osakkaaksi.

 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Vastaavan työnjohtajan toimenkuva on vastata työmaiden työvaiheiden toteuttamisesta, niin että kustannus-, aikataulu-, ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Tiimityöskentelytaito sekä kyky sopeutua muutoksiin urakan aikana on perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Henkilöltä edellytetään riittävää työkokemusta toimia vastaavana työnjohtajana, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (RKM, RI, DI).

 

ASUKASMUUTOSVASTAAVA

Asukasmuutosvastaavan toimenkuva on vastata muutostöiden sopimisesta osakkaiden kanssa, valvoa että muutokset toteutetaan sovitun mukaisesti, sekä tarvittaessa toimia työmaillamme työmaahallinnon tehtävissä. Työtehtävä edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, halua toimia asukkaiden rajapinnassa, sekä kykyä toimia itsenäisesti. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne, sekä kyky ja halu oppia uutta. Työnantaja kouluttaa tehtävään.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin oman osaamisen mukaan, sekä hyvän työporukan.

Lisätietoja tehtävistä antaa: Toimitusjohtaja Timo Lahtinen, p. 050 434 3049
Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.6. mennessä: timo.lahtinen@titaani.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi