Työturvallisuusasiantuntija Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme työturvallisuusasiantuntijaa Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruskorjataan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Olemme nyt hankkeen kehitysvaiheessa, aloitamme varsinaisen rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella ja hanke valmistuu loppukesästä 2024.

Työturvallisuusasiantuntijana olet avainasemassa luomassa selkeän ja ryhdikkään työturvallisuuskulttuurin tälle vaativalle kohteelle. Yhdessä hankkeen turvallisuuspäällikön kanssa luotte edellytykset sille, että työt toteutetaan turvallisesti ja terveellisesti. Menestytkin tehtävässä oma-aloitteisen ja itsenäisen työskentelyotteesi ja vahvojen sosiaalisten taitojesi ansiosta – saat ylläpidettyä kulttuuria, jossa turvallisuus on yhteinen asia ja siitä voidaan keskustella rakentavasti.

Varsinaiset tehtäväsi ovat monipuolisia: Vastaat TR- eli työturvallisuuskierroksista ja osallistut urakoitsijoiden turvallisuustason ohjaamiseen. Perehdytät uudet työntekijät, aliurakoitsijat ja vierailijat työmaan toimintaan. Lisäksi myönnät kulkuluvat työmaalle. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että tunnistetut turvallisuuspuutteet korjataan ja että turvallisuuden kehitystoimenpiteet jalkautuvat. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti, mutta muu tiimi on tietenkin myös tukenasi. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Projektinjohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) ja työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • ratkaisukeskeistä lähestymistapaa ongelmatilanteisiin ja turvallisuuden varmistamiseen
  • kykyä innostaa ja sitouttaa koko työmaahenkilöstö turvallisuuteen
  • kokemuksen ja/tai koulutuksen kautta hankittua vankkaa työturvallisuusasioiden osaamista
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluatko työskennellä osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi