Useita avoimia tehtäviä

Stark Suomi Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2021 Hae viimeistään 21.11.2021

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Meillä on nyt paljon mielenkiintoisia tehtäviä auki. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme ja löydä uusi urasi. Haussa meillä tällä hetkellä mm.

  • Projektisuunnittelija (hakuaika päättyy 21.11.)
  • Yrityspalvelumyyjiä B2B-myyntiin (hakuaika päättyy 24.10. tai 30.10.)
  • RENT vuokraamomyyjä (hakuaika päättyy 31.10.)
  • Työvaatemyyjä (hakuaika päättyy 31.10.)

Rakennusalan koulutus, tuntemus ja/tai kokemus on erinomainen lähtökohta tehtävissä menestymisellesi. Jos olet myyntihenkinen ja sinulla on halua intoa ja halua parhaaseen asiakaspalveluun, saatat olla juuri se tekijä, jota etsimme.  Rakennusala kehittyy ja rakentajien tarpeet muuttuvat. Haemme vahvoja tekijöitä, joilla on intoa ja tahtoa kehittää, ja kehittyä eteenpäin.

STARK on jatkuvasti kehittyvä, luotettava ja vastuullinen työnantaja, jonka arvot reiluus, intohimo ja ammattiylpeys kertovat siitä, mikä työntekijöitämme yhdistää ja millaista toimintakulttuuria haluamme luoda. Meillä saat reilun ja rennon työyhteisön tuen ja henkilöstön ostoedut heti käyttöösi.

STARK Rent on palveleva konevuokraamo, josta rakentaja vuokraa ammattilaistason rakennuskoneita ja laitteita isompiin ja pienempiin tarpeisiinsa. STARK Rent konevuokraamon palvelut ovat erinomainen apu niin ammattirakentajalle kuin kodin tai pihan kunnostajalle.

Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi ja haluamme rakentaa parempaa huomista yhdessä henkilöstömme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tutustu avoimiin tehtäviimme >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi