Vastaavia työnjohtajia toimitilarakentamiseen pääkaupunkiseudulle

Päivämäärät Julkaistu 18.7.2019 Hae viimeistään 15.8.2019
Etsimme nyt porukkaamme
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TOIMITILARAKENTAMISEEN
PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Vastaavana työnjohtajana vastaat hankkeen laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Etsimme joukkoomme toimitilarakentamisen vahvaa osaajaa, joka osaa ohjata tuotantoa yksittäisten työvaiheiden kautta laadun, talouden, ajanhallinnan ja työturvallisuuden näkökulmasta. Sinulla on aiempaa kokemusta vaativien tai poikkeuksellisten vaativien kohteiden toteuttamisesta, tai olet työskennellyt aluevastaavana vaativassa kohteessa. Olet reilu ja helposti lähestyttävä esimies ja jaksat sparrata ja innostaa sekä kehua ja kehittää alaisiasi päivittäisessä työssä palautetta antamalla. Osaat delegoida ja antaa vastuuta myös alaisillesi ja tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Vastaavan työnjohtajan tehtävässä edellytämme rakennusalan korkeakoulutusta, esim. rakennusmestarin, diplomi-insinöörin tai rakennusinsinööri AMK-tutkintoa.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Kalle Isometsään, puh. 040 519 5967.

Hae tehtävään 15.8.2019 mennessä kotisivuillamme osoitteessa www.yitgroup.com/fi/toihin-yitlle/avoimet-tyopaikat  ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi