Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntija

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Toimintamme kasvaessa haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijaa

Tehtävänkuva

Päätehtäviisi kuuluu JM Suomi Oy:n vastuullisuusprojektien suunnittelu, toteuttaminen ja jalkauttaminen yhteistyössä muiden toimintojen kanssa. Osana Pohjoismaiden menestyneimmän rakennusfirman vastuullisuustiimiä pääset aidosti vaikuttamaan kehityshankkeisiin. JM:n konsernin kehitysagendan kärkiteemana on vastuullisuus; Vastaatkin JM Suomen osalta Joutsenmerkistä sekä vastuullisuustekemisen konserniyhteistyöstä.  Vastuullesi kuuluu myös vastuullisuustekemisen osalta aktiivinen viestintä ja muutosjohtaminen organisaatiossa sekä seuranta ja raportointi.

Sinä Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijana

Odotamme sinulta diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Odotamme myös kokemusta tekniseltä alalta sekä prosessikehityksestä. Kokemus sertifikaattityöstä sekä konsernirakenteessa työskentelemisestä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan hyviä tietoja vastuullisuuskysymyksistä ja -raportoinnista, viranomaisvaatimuksista ja liiketoimintaymmärryksestä. Sinulla on aito kiinnostus vaikuttaa ja hyvät yhteistyötaidot sekä olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijana pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.5.2021.

Hae tehtävää täältä >

Lisätietoa tehtävästä antaa Kehityspäällikkö Sonja Schalin 0408296454 tai sonja.schalin@jmoy.fi.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi