Saton ison vuokrakohteen arkkitehtuurikilpailu ratkesi

Helsingin Herttoniemenrantaan toteutettavan ison vuokratalokohteen arkkitehtuurikilpailun on voittanut Arkkitehdit Soini ja Horto Oy ehdotuksellaan ”Kutteri”. Kilpailu järjestettiin kutsukilpailuna.

Rajattu sisältö

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi hankkiaksesi lukuoikeus Rakennuslehden uutisarkistoon. Rajatussa uutisarkistossa ovat kaikki yli 30 päivää vanhat artikkelit.

Rakennuslehti

3 vastausta artikkeliin ”Saton ison vuokrakohteen arkkitehtuurikilpailu ratkesi”

  1. Mitenköhän on: ovatko huoneistot minimissään 20 m2 ja esteettömiä?

    1. Kauheaa kyykyttämistä se olisikin tarjota mahdollisuus vuokrata normaalia edullisempi asunto, vieläpä sellainen, jonka pienestä pinta-alasta puolet ei kulu eteiseen & kylpyhuoneeseen.

      Mutta ei huolta, todennäköisesti tämän Herttoniemenrannan kohteen asuntojen koot alkavat sieltä 30m2 tienoilta ja vuokrat jostain 800 eurosta.

  2. Niinpä, toivottavasti ovat kunnollisia asuntoja eivätkä alimittaisia miniasuntoja, joissa ihmisiä kyykytetään ja nyhdetään ylihintaa muutamasta neliöstä… Sitä riittää muuallakin. 20 neliöstä ei montaa neliötä jää käyttöön kun siitä otetaan ereinen, kylpyhuone, keittiökalusteet yms pakolliset pois…