Technopoliksen vetovastuu Keith Silverangille

Technopolis Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu yhtiön nykyinen pääkaupunkiseudun tulosyksikön johtaja MBA Keith Silverang (47). Hän aloittaa tehtävässään syyskuun 15. päivä. Samalla Technopoliksen toimitusjohtajana vuodesta 1985 lähtien toiminut Pertti Huuskonen siirtyy konsernin kokopäivätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Huuskosen mukaan Silverangin tausta ja kokemus antavat erinomaiset lähtökohdat tehtävään yhtiön vahvan kansainvälistymisen kynnyksellä.

Technopolis Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu yhtiön nykyinen pääkaupunkiseudun tulosyksikön johtaja MBA Keith Silverang (47). Hän aloittaa tehtävässään syyskuun 15. päivä. Samalla Technopoliksen toimitusjohtajana vuodesta 1985 lähtien toiminut Pertti Huuskonen siirtyy konsernin kokopäivätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Huuskosen mukaan Silverangin tausta ja kokemus antavat erinomaiset lähtökohdat tehtävään yhtiön vahvan kansainvälistymisen kynnyksellä.

image

”Silverang myös tuntee perusteellisesti Technopoliksen ainutlaatuisen palvelukonseptin. Tämä oli ensiarvoisen tärkeä valintaperuste”, Huuskonen toteaa.

Silverang arvioi tärkeimmäksi tehtäväkseen Technopoliksen kasvattamisen Suomessa ja laajentumisen kansainvälisille markkinoille. Suomessa yli neljännesvuosisadan aikana kehitetty ainutlaatuinen teknologiakeskuskonsepti on nyt valmis monistettavaksi ulkomaille.

”Technopoliksen kansainvälistymisestä on paljon hyötyä myös sen suomalaisille asiakkaille ja muille kotimaisille sidosryhmille. Kansainvälisen Technopolis-verkoston avulla asiakkaat voivat esimerkiksi etabloitua nopeasti ulkomaille tai hakea sieltä uusia asiakkaita, kumppaneita tai rahoittajia”, Silverang sanoo.

Sekä Suomen että Yhdysvaltojen kansalaisuuden omaava Silverang on suorittanut BA-tutkinnon Bostonin yliopistossa ja MBA-tutkinnon Helsingin kauppakorkeakoulussa. Hän aloitti Technopoliksen palveluksessa vuonna 2004 konserniin kuuluvan yrityskehitys- ja hautomoyhtiö Technopolis Ventures Oy:n toimitusjohtajana. Vuonna 2006 hän siirtyi Technopoliksen pääkaupunkiseudun tulosyksikön johtoon.

Ennen Technopolista Silverang työskenteli kansainvälistymistehtävissä ja muissa johtotehtävissä muun muassa AAC Global Oy:ssä ja Oy Hackman Ab:ssä sekä yrittäjänä Oy ICS Ltd:ssä. AAC Globalissa Silverang toimi varatoimitusjohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopoliksen vetovastuu Keith Silverangille”

Jätä kommentti