HS: Laajennusremontin sähkötyöt aiheuttivat Stockmannin tulipalon

Helsingin keskustan Stockmannin tavaratalossa syttyi tulipalo keskiviikon ja torstain välisenä yönä puolenyön aikoihin. Helsingin Sanomien verkkosivujen mukaan palo käynnistyi tavaratalon seitsemännen kerroksen toimistotiloissa sijaitsevasta sähköpääkeskuksesta, johon tuli oikosulku. Stockmannin tiedotuspäällikkö Juhana Häme kertoi lehdelle, että oikosulun aiheuttivat meneillään olevan laajennusremontin sähkötyöt.

Helsingin keskustan Stockmannin tavaratalossa syttyi tulipalo keskiviikon ja torstain välisenä yönä puolenyön aikoihin. Helsingin Sanomien verkkosivujen mukaan palo käynnistyi tavaratalon seitsemännen kerroksen toimistotiloissa sijaitsevasta sähköpääkeskuksesta, johon tuli oikosulku. Stockmannin tiedotuspäällikkö Juhana Häme kertoi lehdelle, että oikosulun aiheuttivat meneillään olevan laajennusremontin sähkötyöt.

Tavaratalon omat paloturvallisuusjärjestelmät auttoivat palon vahinkojen minimoimisessa. Ilmoitus palosta saatiin tavaratalon automaattisesta palohälyttimestä hieman puolenyön jälkeen ja tavaratalon oma sammutusjärjestelmä sai palon pääosin talttumaan. Kytevien palopesäkkeiden sammutukseen tarvittiin kuitenkin myös palolaitoksen apua.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HS: Laajennusremontin sähkötyöt aiheuttivat Stockmannin tulipalon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat