Halton Clean Airin toimitusjohtajaksi Tuomas Qvick

Halton-konserniin kuuluvan, rakennuksiin ja teollisuuteen ilmanpuhdistusjärjestelmiä valmistavan Halton Clean Air Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tuomas Qvick. Hän aloitti uudessa tehtävässään 3. heinäkuuta. Qvickillä on toiminut aiemmin muun muassa Halton Clean Airin vientijohtajana sekä Unkarin yksikön, Halton Clean Air Kft:n, toimitusjohtajana. Qvick korvaa Halton Clean Airin toimitusjohtajana yhtiön jättävän Markus Liliuksen.

Halton-konserniin kuuluvan, rakennuksiin ja teollisuuteen ilmanpuhdistusjärjestelmiä valmistavan Halton Clean Air Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tuomas Qvick. Hän aloitti uudessa tehtävässään 3. heinäkuuta. Qvickillä on toiminut aiemmin muun muassa Halton Clean Airin vientijohtajana sekä Unkarin yksikön, Halton Clean Air Kft:n, toimitusjohtajana. Qvick korvaa Halton Clean Airin toimitusjohtajana yhtiön jättävän Markus Liliuksen.

”Tunnen Halton Clean Airin liiketoiminnat hyvin aikaisempien työtehtävien perusteella. Toimitusjohtajana tulen keskittymään nykyisten liiketoimintojen vahvistamiseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mielestäni Halton Clean Airilla on hyvät mahdollisuudet niin vahvistaa asemiaan nykymarkkinoilla kuin laajentaa uusille markkinoille”, Qvick kertoo.

Qvick kertoo olevansa tyytyväinen Halton Clean Airin ja sanoo yhtiön solmineen kevään aikana monia erittäin merkittäviä uusia sopimuksia. Kansainvälisesti yritys laajensi toimintojaan Unkariin 2000-luvun alussa. Qvickin mukaan yhtiö pystyy Unkarin tuotannon avulla palvelemaan hyvin Euroopan kasvavaa kysyntää. Yhtiöllä on haluja laajentaa toimintaansa edelleen Euroopassa.

”Olemme aloittaneet toiminnot Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa ja tulemme tiivistämään yhteistyötä Halton-konsernin muiden liiketoimintojen kanssa. Tanskassa Halton Clean Air avaa varaston Kööpenhaminan alueelle palvelemaan Tanskan markkinoita. Varaston ansiosta Halton pystyy takaamaan erittäin nopeat toimitukset koko kattavan tuotevalikoiman osalta”, Qvick toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton Clean Airin toimitusjohtajaksi Tuomas Qvick”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat