Nuorisosäätiön vaalituissa epäillään lahjuksen antamista

Keskusrikospoliisi on laajentanut ex-kansanedustaja Jukka Vihriälän (kesk.) vaalitukiin liittyvää tutkintaa. Poliisin mukaan nyt tutkitaan myös epäiltyä lahjuksen antamista Nuorisosäätiössä. Poliisi ei kerro, ketä tai keitä lahjuksen antamisesta epäillään. Tutkinnanjohtajan mukaan poliisi selvittää toimintaa viiden viime vuoden ajalta.

Keskusrikospoliisi on laajentanut ex-kansanedustaja Jukka Vihriälän (kesk.) vaalitukiin liittyvää tutkintaa. Poliisin mukaan nyt tutkitaan myös epäiltyä lahjuksen antamista Nuorisosäätiössä. Poliisi ei kerro, ketä tai keitä lahjuksen antamisesta epäillään. Tutkinnanjohtajan mukaan poliisi selvittää toimintaa viiden viime vuoden ajalta.

Nuorisosäätiön toimitusjohtajana oli viime vaalien aikaan Jorma Heikkinen ja hallituksen puheenjohtajana kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk.). Heikkinen on aiemmin sanonut julkisuudessa, että vaalirahoituksesta päätti säätiön hallitus. Kaikkonen puolestaan on aiemmin sanonut, että ratkaisut teki toimitusjohtaja.

Aiemmin poliisi on kertonut tutkivansa Vihriälän tekemisiä RAY:n hallituksen puheenjohtajana epäiltynä virka-aseman väärinkäyttämisenä ja lahjuksen ottamisena.

Vihriälä sai vaalitukea Nuorisosäätiöstä, mutta ei jäävännyt itseään, kun RAY:n hallituksessa käsiteltiin Nuorisosäätiön avustusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nuorisosäätiön vaalituissa epäillään lahjuksen antamista”

Vastaa