Henki-Fennia osti Vuokatin Katinkullan liiketilat Holiday Clubilta

Holiday Club Resorts Oy on myynyt Vuokatissa sijaitsevan Katinkullan Pallohalli Oy:n liiketilojen hallintaan oikeuttavat osakkeet Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennialle. Kaupan myötä Henki-Fennian omistukseen siirtyvät Katinkullan kylpyläkiinteistön liiketilat, joissa liiketoimintaa harjoittaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy. Kaupan arvo on 5,7 miljoonaa euroa.

Holiday Club Resorts Oy on myynyt Vuokatissa sijaitsevan Katinkullan Pallohalli Oy:n liiketilojen hallintaan oikeuttavat osakkeet Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennialle. Kaupan myötä Henki-Fennian omistukseen siirtyvät Katinkullan kylpyläkiinteistön liiketilat, joissa liiketoimintaa harjoittaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy. Kaupan arvo on 5,7 miljoonaa euroa.

”Katinkullan loma-alue on vakiinnuttanut asemansa ympärivuotisessa lomanvietossa. Katinkullan Pallohalli Oy:n liiketilat sekä urheilu- ja viihtymistilat muodostavat keskeisen palvelukokonaisuuden alueen lomailijoille. Kohde täydentää sijoitussalkkuamme vakaana ja pitkäaikaisena sijoituksena”, Henki-Fennian kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala kertoo.

”Kaupan myötä saamme vapautettua pääomaamme ydinliiketoimintaamme. Rakennamme Lappeenrantaan vuonna 2011 valmistuvan Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin ympärille 300 loma-asuntoa. Lisäksi investoimme edelleen vahvasti myös Katinkultaan, joka on tällä hetkellä suurin lomakeskuksemme”, Holiday Club Resortsin toimitusjohtaja Vesa Tengman kertoo.

Holiday Clubilla on Katinkullassa 350 loma-asuntoa ja 116 hotellihuonetta. Katinkullassa lomailee vuosittain 12 000 viikko-osakkeen omistajan lisäksi runsaasti vuokra- ja hotelliasiakkaita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Henki-Fennia osti Vuokatin Katinkullan liiketilat Holiday Clubilta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat