Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen käynnistää uuden asuntokohteen Pietarissa

Lemminkäinen on ostanut tontin Pietarista ja aloittaa uuden asuinkerrostalon rakentamisen lähelle kaupungin keskustaa Vasilin saarelle. Syksyllä 2013 valmistuvaan kohteeseen tulee noin 540 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on 35 000 neliömetriä. Rakentamisesta vastaa Lemminkäisen kansainvälinen talonrakentaja Lemminkäinen Talo Oy International. Nyt käynnistyvä kohde täydentää erinomaisesti Lemminkäisen asuntotarjontaa Pietarissa.

Lemminkäinen on ostanut tontin Pietarista ja aloittaa uuden asuinkerrostalon rakentamisen lähelle kaupungin keskustaa Vasilin saarelle. Syksyllä 2013 valmistuvaan kohteeseen tulee noin 540 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on 35 000 neliömetriä. Rakentamisesta vastaa Lemminkäisen kansainvälinen talonrakentaja Lemminkäinen Talo Oy International. Nyt käynnistyvä kohde täydentää erinomaisesti Lemminkäisen asuntotarjontaa Pietarissa.

Uudesta kohteesta tulee korkeatasoinen, keskiluokalle suunnattu asuintalo, jossa osa asunnoista viimeistellään eurooppalaisen tason mukaisesti ja osa tehdään tasoitevalmiina. Suunnitteluratkaisuissa huomioidaan erityisesti energiatehokkuus.

Strategiansa mukaisesti Lemminkäinen haluaa hyödyntää Venäjän rakentamismarkkinoiden kasvun. Tavoitteena on kasvattaa omaperusteisen asunto- ja toimitilatuotannon määrää perinteisen urakoinnin ohella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen käynnistää uuden asuntokohteen Pietarissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat