Kokeile kuukausi maksutta

Technopoliksen hyvinvointikampus rakentuu Tampereella

Technopolis Oyj:n hyvinvointikampus Finnmedin rakennushanke Tampereella etenee. Yritys toteuttaa kampukselle Norlandia Care Oy:n potilashotellin. Samaan uudisrakennukseen sijoittuvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (PSHP) silmäkeskus ja toimisto-osa. Kampuksen laajuus yhteensä on noin 16 400 bruttoneliömetriä ja kokonaisinvestointi noin 29,7 miljoonaa euroa. Hankkeen kaikki kolme vaihetta käynnistetään yhtä aikaa toukokuussa 2010, ja ne valmistuvat loppuvuodesta 2011.

Technopolis Oyj:n hyvinvointikampus Finnmedin rakennushanke Tampereella etenee. Yritys toteuttaa kampukselle Norlandia Care Oy:n potilashotellin. Samaan uudisrakennukseen sijoittuvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (PSHP) silmäkeskus ja toimisto-osa. Kampuksen laajuus yhteensä on noin 16 400 bruttoneliömetriä ja kokonaisinvestointi noin 29,7 miljoonaa euroa. Hankkeen kaikki kolme vaihetta käynnistetään yhtä aikaa toukokuussa 2010, ja ne valmistuvat loppuvuodesta 2011.

Kuuntele juttu

Potilashotellin laajuus on noin 7 060 bruttoneliömetriä sisältäen muun muassa ravintolan ja 136 asiakashuonetta. Investointi on noin 13,6 miljoonaa euroa. Tilat on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella Norlandia Care Oy:lle. Potilashotellin rakentaminen aloitetaan toukokuussa 2010 samaan aikaan hyvinvointipalveluiden ja terveysteknologian kampuksen muiden vaiheiden kanssa.

 

Silmäkeskus-hankkeen kustannusarvio on noin 12,8 miljoonaa euroa ja se on valmistuessaan noin 5 500 neliömetriä. Toimisto-osan kustannusarvio on noin 3,3 miljoonaa ja sen laajuus on 2 400 neliömetriä. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä vuokraa Technopolikselta tarvitsemansa tilat. Vuokrasopimus on 20 vuodelle.

 

Technopoliksella on Tampereella yli 100 asiakasyritystä. Finnmedin myötä Technopoliksen kokonaissuuruus Tampereella vuoden 2011 lopussa nousee yli 74 600 neliömetriin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopoliksen hyvinvointikampus rakentuu Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat