Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen osti rakenteilla olevan asuntokohteen Pietarissa

Lemminkäinen on ostanut käynnissä olevan asuntorakennuskohteen Pietarin pohjoisosasta niin sanotulta Ozerkin alueelta. Kohteeseen tulee noin 200 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on 15 000 neliötä. Lisäksi rakennetaan liiketiloja noin 600 neliötä. Rakentamisesta vastaa Lemminkäisen kansainvälinen talonrakentaja Lemminkäinen Talo Oy International. Kohde valmistuu syksyllä 2011, ja sen asuntojen myynti käynnistyy tämän vuoden syksyllä.

Lemminkäinen on ostanut käynnissä olevan asuntorakennuskohteen Pietarin pohjoisosasta niin sanotulta Ozerkin alueelta. Kohteeseen tulee noin 200 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on 15 000 neliötä. Lisäksi rakennetaan liiketiloja noin 600 neliötä. Rakentamisesta vastaa Lemminkäisen kansainvälinen talonrakentaja Lemminkäinen Talo Oy International. Kohde valmistuu syksyllä 2011, ja sen asuntojen myynti käynnistyy tämän vuoden syksyllä.

Strategiansa mukaisesti Lemminkäinen haluaa hyödyntää Venäjän rakentamismarkkinoiden kasvun. Tavoitteena on kasvattaa omaperusteisen asunto- ja toimitilatuotannon määrää perinteisen urakoinnin ohella.

 

Nyt käynnistyvä kohde täydentää Lemminkäisen asuntotarjontaa Pietarin keskiluokkaisille asunnonostajille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen osti rakenteilla olevan asuntokohteen Pietarissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat