Kokeile kuukausi maksutta

Niska & Nyyssösen avainhenkilöitä siirtyy Graniittirakennus Kallion osakkaiksi

Toukokuussa julkistetun Soraset – Niska & Nyyssösen fuusioitumisen jäljiltä kuohuu jälleen. Juhannusaatonaattona kaikkiaan kaksikymmentä entistä Niska & Nyyssösen johtoon ja työmaajohtoon kuuluvaa avainhenkilöä sopivat osakkuudestaan Graniittirakennus Kallio Oy:ssä. Yrityksen koko ja liiketoimintamahdollisuudet moninkertaistuvat toteutetun kuvion myötä, ja se tähtääkin nyt isompien hankkeiden pariin.

Toukokuussa julkistetun Soraset - Niska & Nyyssösen fuusioitumisen jäljiltä kuohuu jälleen. Juhannusaatonaattona kaikkiaan kaksikymmentä entistä Niska & Nyyssösen johtoon ja työmaajohtoon kuuluvaa avainhenkilöä sopivat osakkuudestaan Graniittirakennus Kallio Oy:ssä. Yrityksen koko ja liiketoimintamahdollisuudet moninkertaistuvat toteutetun kuvion myötä, ja se tähtääkin nyt isompien hankkeiden pariin.

Vuonna 1983 perustettu Graniittirakennus Kallio on legendaarisen maarakentajan Armas Kallion perustama ja tällä hetkellä hänen poikansa Harri Kallion johtama yhtiö. Yhtiö harjoitti pitkään lähinnä sijoitustoimintaa, mutta ryhtyi kolme vuotta sitten infraurakoitsijaksi. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna noin kuusi miljoonaa ja liiketulos noin miljoona euroa.

”Omistuspohjan laajentamisen ja henkilökunnan täydentämisen avulla odotamme yhtiölle turvallista kasvua. Uskomme pärjäävämme kovassa kilpailussa henkilökunnan vankan osaamisen ansiosta”, Harri Kallio sanoo.

Kallion mukaan nyt tavoitellaan sekä isompia hankkeita että vähän erityyppisiä töitä kuin tähän asti. Värvätyn porukan osaaminen on parhaimmillaan tiehankkeissa, ja tämä tullee näkymään myös Graniittirakennus Kallion tilauskannassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Niska & Nyyssösen avainhenkilöitä siirtyy Graniittirakennus Kallion osakkaiksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat