Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis laajenee edelleen Kuopion Viestikadulla

Technopolis Oyj laajenee jälleen Viestikadulla Kuopiossa. Technopolis Viestikadun kiinteistökokonaisuuteen sijoittuvan 2-vaiheen rakentaminen saa jatkoa. Lokakuun alussa valmistuva 2A-vaihe koostuu toimisto- ja paikoitustalosta, ja sen kokonaislaajuus on 13 400 neliömetriä. Nyt alkava 2B-vaiheen pysäköintitalon laajuus on 5 100 neliötä, 184 uutta pysäköintipaikkaa ja sen kustannusarvio on noin 2,2 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkaa välittömästi, ja laajennus valmistuu vuoden 2010 loppuun mennessä.

Technopolis Oyj laajenee jälleen Viestikadulla Kuopiossa. Technopolis Viestikadun kiinteistökokonaisuuteen sijoittuvan 2-vaiheen rakentaminen saa jatkoa. Lokakuun alussa valmistuva 2A-vaihe koostuu toimisto- ja paikoitustalosta, ja sen kokonaislaajuus on 13 400 neliömetriä. Nyt alkava 2B-vaiheen pysäköintitalon laajuus on 5 100 neliötä, 184 uutta pysäköintipaikkaa ja sen kustannusarvio on noin 2,2 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkaa välittömästi, ja laajennus valmistuu vuoden 2010 loppuun mennessä.

Technopoliksella on tarkoitus rakentaa Viestikadulle kaiken kaikkiaan 60 000 neliötä käsittävä kiinteistökokonaisuus, jossa työskentelee noin 1 800 ihmistä. Tästä kokonaistavoitteesta on valmiina vuoden lopussa noin 35 prosenttia.

”Alueen erinomainen sijainti keskeisellä paikalla Kuopion Tiedepuistossa, tilojen hyvä kysyntä ja kasvuhakuiset asiakasyritykset antavat hyvät laajennusmahdollisuudet Technopolikselle Kuopiossa. Viestikadun ja jo valmiin Microkadun kiinteistökokonaisuuden läheisyys antaa myös synergiaetuja niin meille kuin asiakkaillemmekin”, Kuopion johtaja Hannu Eronen sanoo.

Technopoliksella on Kuopiossa yli 150 asiakasyritystä. Tämän laajennuksen myötä yrityksen omistamien tilojen kokonaislaajuus Kuopiossa nousee 135 000 bruttoneliömetriin.

Technopolis Oyj on tietointensiivisten yritysten ja yhteisöjen toimintaympäristöihin ja palveluihin erikoistunut pörssiyritys. Tällä hetkellä noin 16 000 ihmistä ja lähes 1 200 yritystä ja yhteisöä toimii Technopoliksen tiloissa muun muassa Helsingissä, Espoossa, Oulussa ja Tampereella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis laajenee edelleen Kuopion Viestikadulla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat